Tilbage til nyheder

Prøvepublikum søges

24. marts 2023

Få et kig ind i teatermaskinen som prøvepublikum. Vi søger prøvepublikummer til onsdag 29. marts og fredag 31. marts til Medarbejderudviklingssangen på Mindste Scene. Det er gratis og der er et stærkt begrænset antal pladser.

Der er nu UDSOLGT til begge dage.

Onsdag 29. marts (udsolgt)
Vi søger prøvepublikum til onsdag 29. marts kl. 14:00 – 15:30. Vi skal lave en undersøgelse af, hvordan vi kan inddrage publikum i Medarbejderudviklingssangen.
Alle unge og voksne fra 16-100 år er super velkomne. Vi håber, I vil hjælpe os og til gengæld kan vi love et par sjove og kreative timer.

Fredag 31. marts (udsolgt)
Vi vil gerne invitere et lille prøvepublikum til første gennemspilning på Medarbejderudviklingssangen fredag 31. marts kl. 14:00 – 15:30.
Alle unge og voksne fra 16-100 år er super velkomne. Det vil være en stor hjælp for os og vi lover at et par sjove og kreative timer.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere