Tilbage til nyheder

Pub-quiz og Portvin

24. april 2023

Pub-quiz og Portvin
Teaterbaren, Aalborg Teater
Torsdag 27. april kl. 19:00 – 00:00
Gratis arrangement

Marie Knudsen Fogh og Ulrik Windfeldt-Schmidt elsker quizzer i alle afskygninger, og det vil de gerne dele med Nordjyllands teatergængere! Derfor inviterer de til Pub-quiz og portvin i Teaterbaren, hvor der i samme omgang også er mulighed for at synge en lille fødsesldagssang for Ulrik! Kom og dyst med eller mod dine venner i viden om alt mellem himmel og jord, og slå dig samtidig løs i et udvalg af portvinsdrinks – vinderne af quizzen modtager en gavekurv med portvin, snacks og fribilletter til bl.a vores kommende musikforestilling Nordkraft og forestillingen Drømmefabrikken.

Pub-quizzen starter kl. 20, og man kan deltage i hold af max 5 personer – tilmelding til quizzen sker i baren på aftenen – Vel mødt!

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere