Tilbage til nyheder

Se 3x forestillinger på én dag

7. februar 2023

Lørdag 11. marts 2023 kan du komme til teatermaraton på Aalborg Teater. Vi spiller hele vores anmelderroste trilogi – henvendelse Anita på Store Scene. Det er en “once-in-a-lifetime” mulighed, vi har ikke tidligere spillet tre forestillinger i samme trilogi lige efter hinanden på samme dag. Det er derfor en unik og anderledes teateroplevelse, du kan komme med til.

Henrik Szklanys trilogi skildrer socialt udsatte med lige dele kærlighed, humor og tragisk realisme. Det handler om tvangsauktion, tvangsfjernelse og tvangsanbringelse på underbemandede plejehjem. Det er barske, varme og vigtige fortællinger.

Trilogien er skabt af det samme kunstneriske team, som består af instruktør Martin Nyborg, scenograf Laura Rasmussen og dramatiker Henrik Szklany.

PROGRAM FOR DAGEN
Kl. 14:00: Alle mulige ting til salg
Pause med kaffe og muffin
Kl. 16:30: Revolution i kommunen
Pause med burger og 1x kildevand
Kl. 19:00: Dødsbo på pløjemarken
Kl. 21:00: Format om trilogien i Teaterbaren

Pris: Kun kr. 595 inkl. forplejning i pauserne

Køb dine billetter her

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere