Jacob Moth-Poulsen

Uddannet på Skuespillerskolen i Odense, 2013

Jacob Moth-Poulsen er uddannet på skuespillerskolen i Odense i 2013, og har efterfølgende været tilknyttet Odense Teater og Teatret Slotsgården, hvor han på Odense Teater har medvirket i ‘Enron’, ‘De tre Musketerer – The Musical’, ‘Peer Gynt’, ‘En Skærsommernats Drøm’, ‘Fest i Lønneberg’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Monty Python’s Spamalot’ og på Teatret Slotsgården ‘Erasmus Montanus’, ‘Jakob von Thyboe’, ‘Den Gerrige’ og ‘Den Indbildt Syge’. Derudover har han medvirket i ‘Bolbronx’ på Nørregårds Teater og på Folketeatret i ‘De Europæiske Medier’.

På film og TV kan Jacob opleves i filmen ‘Rosita’ og på TV i DRs ‘Arvingerne’ og DRs ‘Bedraget’. Jacob er ved siden af sin ansættelse på Aalborg Teater kunstnerisk leder for Teatret Slotsgården ved Odense Slot, og blev i 2013 nomineret til den fynske kulturpris og modtog i 2014 teaterprisen ABEN.

Jacob har være en del af Aalborg Teaters ensemble siden 2015 og har bl.a. medvirket i ”Richard III”, ”Brødrene Løvehjerte”, ”Sommer i Tyrol”, “Don Juan”, “Karlsson på taget”, “Blodbadets Gud” og “Figaros bryllup”.

Kan opleves i

Blodbadets Gud Afsluttet Alle mulige ting til salg Forestilling 8. dec. Revolution i kommunen Forestilling 4. dec. Pinocchio Forestilling 13. feb. Kød Forestilling 29. apr.
Pressebillede

Download pressebillede af Jacob Moth-Poulsen
Fotograf: Allan Toft

Andre skuespillere

Se alle