Jacob Moth-Poulsen

Uddannet på Skuespillerskolen i Odense, 2013

Jacob Moth-Poulsen er uddannet på skuespillerskolen i Odense i 2013, og har efterfølgende været tilknyttet Odense Teater og Teatret Slotsgården, hvor han på Odense Teater har medvirket i ‘Enron’, ‘De tre Musketerer – The Musical’, ‘Peer Gynt’, ‘En Skærsommernats Drøm’, ‘Fest i Lønneberg’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Monty Python’s Spamalot’ og på Teatret Slotsgården ‘Erasmus Montanus’, ‘Jakob von Thyboe’, ‘Den Gerrige’ og ‘Den Indbildt Syge’. Derudover har han medvirket i ‘Bolbronx’ på Nørregårds Teater og på Folketeatret i ‘De Europæiske Medier’.

På film og TV kan Jacob opleves i filmen ‘Rosita’ og på TV i DRs ‘Arvingerne’ og DRs ‘Bedrag’. Jacob er ved siden af sin ansættelse på Aalborg Teater kunstnerisk leder for Teatret Slotsgården ved Odense Slot, og blev i 2013 nomineret til den fynske kulturpris og modtog i 2014 teaterprisen ABEN.

Jacob har være en del af Aalborg Teaters ensemble siden 2015 og har bl.a. medvirket i ”Richard III”, ”Brødrene Løvehjerte”, ”Sommer i Tyrol”, “Don Juan”, “Karlsson på taget”, “Blodbadets Gud”, “Figaros bryllup”, ‘Det Gode vs Det Onde’ og ‘Kød’.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater