Jacob Moth-Poulsen

Uddannet på Skuespillerskolen i Odense, 2013

Jacob Moth-Poulsen er uddannet på skuespillerskolen i Odense i 2013, og har efterfølgende været tilknyttet Odense Teater og Teatret Slotsgården, hvor han på Odense Teater har medvirket i ‘Enron’, ‘De tre Musketerer – The Musical’, ‘Peer Gynt’, ‘En Skærsommernats Drøm’, ‘Fest i Lønneberg’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Monty Python’s Spamalot’ og på Teatret Slotsgården ‘Erasmus Montanus’, ‘Jakob von Thyboe’, ‘Den Gerrige’ og ‘Den Indbildt Syge’. Derudover har han medvirket i ‘Bolbronx’ på Nørregårds Teater og på Folketeatret i ‘De Europæiske Medier’.

På film og TV kan Jacob opleves i filmen ‘Rosita’ og på TV i DRs ‘Arvingerne’ og DRs ‘Bedraget’. Jacob er ved siden af sin ansættelse på Aalborg Teater kunstnerisk leder for Teatret Slotsgården ved Odense Slot, og blev i 2013 nomineret til den fynske kulturpris og modtog i 2014 teaterprisen ABEN.

Jacob har være en del af Aalborg Teaters ensemble siden 2015 og har bl.a. medvirket i ”Richard III”, ”Brødrene Løvehjerte”, ”Sommer i Tyrol”, “Don Juan”, “Karlsson på taget”, “Blodbadets Gud” og “Figaros bryllup”.

Kan opleves i

Fanny og Alexander Afsluttet The Sound of Music Afsluttet Et juleeventyr Afsluttet Det gode vs det onde Afsluttet Blodbadets Gud Forestilling 12. mar. Ronja Røverdatter Forestilling 28. mar. Teaterkoncert Drømte mig en drøm Forestilling 29. apr.
Pressebillede

Download pressebillede af Jacob Moth-Poulsen
Fotograf: Allan Toft

Andre skuespillere

Se alle