Tone Reumert

Uddannet danser fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo, 2012

Tone er uddannet danser fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo, som hun afsluttede sommeren 2012. Før uddannelsen boede hun et halvt år i Paris, hvor hun som freelance danser trænede intensivt house, moderne og hip hop.

Som barn medvirkede Tone bl.a. i “Et Juleeventyr” og “Pelle Erobreren” på Folketeatret og har altid haft stor kærlighed til teater – senere også som supplement til dansen, for at give koreografien et dybere udtryk.

Tone fik for alvor sit gennembrud i 2012, hvor hun bookede sit første professionelle job, som danser for Rihanna ved Brit Awards i London. Efterfølgende har hun optrådt for adskillige danske og udenlandske artister, heriblandt Kim Cesarion, Medina, Christoper, Fallulah, Anya, Rasmus Seebach, Djames Braun, Wafande, Nabiha, Baby Blood, Benal og Kesi. Hun har optrådt i X-Factor, Danish Music Awards, P3 Guld, TV2 Playlisten og Danmark har Talent, samt medvirket i diverse reklamefilm, musicals og modeshows.

Fra 2014-2015 var hun en del af Freestyle Phanatix, hvor hun medvirkede i den turnerende danseforestilling, “TOBI”, som også spillede fast på Teater Zeppelin.

Senest i 2017 har Tone trænet med Dana Foglia Dance Company i Amsterdam og koreograferet musikvideoer og liveoptrædener for en række danske kunstnere, heriblandt Anya, Fallulah, Ea Kaya, Salazar, Kongsted og L.I.G.A. Hun har været assisterende koreograf for det danske Adidas Performance Team i Deen Haag, Holland, og danset for Baby Blood til Detour Urban Dance Festival. I 2017 har hun også været koreograf på TV-programmet “Studie 5” på kanal 5.

Har medvirket i “West Side Story” på Aalborg Teater.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater