Information om COVID-19 
Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed meget alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger. Læs mere her.

Lokalt og rustikt repertoire
En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. De gode folk bag Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra lokale leverandører med stil fra det rustikke, danske køkken. Menukortet skifter i løbet af sæsonen, og rummer alt fra kronvildt fra heden, rejer fra Læsø til svampe fra den nørrejyske skovbund. Bestil bord til spisning.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Vin – bæredygtigt koncept
Caféen byder på et omfangsrigt vinkort med selvimporterede kvalitetsvine fra velvalgte vinbønder rundt omkring i verden. Blandt sortimentet findes et nyt koncept i Jylland; økologisk og biodynamisk vin på genanvendelige plastikfustager. Du har selv mulighed for at få tappet en flaske og tage med hjem. Et nemt pantsystem gør det enkelt at genbruge flaskerne igen og igen.

I pausen kan I vende forestillingen over en drink, snacks, friskbrygget specialkaffe eller andre forfriskninger fra caféens omfattende pausekort. Bestil bord til pausen.

Få rabat med dit sæsonkort / AAT Klubkort
Sæsonkortholdere og medlemmer af AAT Klubben får 10% rabat på maden i Teatercaféen.
Kortet er personligt og skal medbringes og vises i Caféen af alle spisende gæster.
Kortet er ikke gyldigt i pausen, men gælder kun ved spisning før forestilling.

Menukort

Aug – Okt 2020
Se menukort

Nov – Dec 2020
Se menukort

Jan – April 2021
Se menukort

Maj – Juni 2021
Se menukort

Sæson 2019-20
Se Vin- & pausemenukort

Bordbestilling

Bestil bord til spisning
Bestil bord til pausen

Eller bestil via tlf. på 9631 6038

Åbningstider, aften

Teatercaféen er åben mandag til fredag kl. 17.00 – ca. 21.30 og lørdag fra kl. 14.30 – ca. 21.30.

OBS: Reservationer skal ske senest dagen før. Bestil online eller på tlf. 9631 6038.

Teatercaféen holder lukket for spisning frem til 14. august 2020

 

Praktisk info

Kiosken i foyeren åbner en halv time før forestillingsstart, her kan der købes slik, chokolade og øl/vand, som må medbringes i salen.

I foyerens første sal kan der i pausen købes gourmet-is i kugler fra Kastberg Is.

Teatercaféen er røgfri ligesom resten af teatret.

Man kan godt spise i Teatercaféen selvom man ikke skal se en forestilling på Aalborg Teater (bordbestilling er nødvendig).

Spisning om lørdagen er efter forestillingen. Der er ikke spisning ifm. forestillinger om søndagen.

Facebook

Vil du inspireres? Følg med på Teatercaféens Facebook.


Værd at vide om Teatercaféen

I Teatercaféen gør vi tingene på en anden måde end I måske er vant til fra almindelige restauranter. I Teatercaféen skal vi sikre at alle gæster er klar til forestillingerne starter og ligeledes gør vi vores ypperste for at servicere vores gæster bedst muligt i pauserne, således at vi kan undgå kø og lange ventetider.

Bestil på forhånd – så har vi maden klar når I kommer
I Teatercaféen anbefaler vi vores gæster at bestille deres menu senest dagen før, så har vi jeres mad klar, når I ankommer og I kan i fred og ro nyde jeres middag. At vores gæster bestiller deres menu på forhånd betyder også at Teatercaféen har et meget lavt madspild. Menukortet er lille – til gengæld skifter vi det 4 gange om året.
Bestil bord til spisning.

Regningen
Da alle de gæster betaler deres regning lige inden forestillingsstart, giver det ekstra travlhed den sidste halve time. Af den grund kan vi desværre heller ikke dele regningerne ud på hver enkelt gæst i et selskab, men kun dele regninger i to dele. Vi kan desværre ikke tage imod betaling ved bordet, men beder dig betale din regning hos vores medarbejder i baren.

Pause
Bestil og betal dine forfriskninger til pausen inden forestillingens start, så har vi et bord med din bestilling klar til dig til pausen, og du slipper for at stå i kø. Har du ved spisning i Teatercaféen købt en hel flaske vin og ønsker at gemme en del af vinen til pausen, er dette også muligt, blot giv personalet besked om dette.
Bestil bord til pausen.

Har du allergi?
Forhør personalet om allergener ved bestilling. Har du diabetes er vi også behjælpelige med at tilpasse menuen til netop dine behov. Du kan altid kontakte Teatercaféen på cafe@aalborgteater.dk eller på telefon 9631 6038.


Se billeder fra Teatercaféen


Mød Teatercaféens forpagter

Elian Abdel-Ahad forpagter Teatercaféen på Aalborg Teater.

Elian blev udlært som kok i 2007 fra Luneborg Kro, hvorefter han blev ansat som kok samme sted. I perioden 2008-2009 var Elian køkkenchef på Gl. Vrå Slot inden turen gik til Strandgaard Badehotel på Læsø i samme stilling. Fra 2010-2013 var han selvstændig restauratør ved Attrup Havnecafé. I 2013 overtog han forpagtningen af Teatercaféen på Aalborg Teater, mens han sideløbende kørte Blokhus Fiskerestaurant som selvstændig restauratør i perioden 2015-2017. Elian er i dag forpagter af Teatercaféen, hvor han nu kan fokusere sin fulde energi.


Har du allergener?

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til Teatercaféens personale på 9631 6038.

Teatercaféen har elite-smiley. Se de seneste kontrolrapporter her.
elitesmiley-teatercafeen

Teatercaféen har Det Økologiske Spisemærke i bronze.