Teatercaféen

Kom trygt i Teatercaféen
Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed meget alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger. Du kan læse mere om Teatercaféens Covid-19 tiltag her.

Spis i Teatercaféen før forestillingen
En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Bord og mad skal bestilles på forhånd, så har vi din mad klar til du kommer.
Menukortet skifter i løbet af sæsonen, og rummer alt fra kronvildt fra heden til rejer fra Læsø. Bestil bord til spisning her.

Se vores aktuelle menukort

Køb dine drinks til pausen
Teatercaféen tilbyder et større udvalg af varme og kolde drikke til pausen. Da der ikke tages imod bestillinger til pausen – hverken ved ankomst til teateret eller i pausen, skal pausedrinks være købt på forhånd. Du kan købe dine pausedrinks her. Vi sørger for at dine drinks står klar til dig til pausen.

Det er stadigt muligt at købe et meget begrænset udvalg af drikkevarer og slik i kiosken uden forhåndskøb.

Få rabat med dit sæsonkort/AAT Klubkort
Vis dit sæsonkort/AAT Klubkort, så får du 10% rabat på spisningen.

Spis i Teatercaféen

BESTIL BORD TIL SPISNING
Eller bestil via tlf. 9631 6038

April – Juni 2021
SE MENUKORT

Sæson 2020-21
SE VINKORT

Pausedrinks

KØB DRINKS/SNACKS TIL PAUSEN
SE PAUSEMENUKORT
Eller bestil via tlf. på 9631 6038

Åbningstider

Teatercaféen har åbent for spisning 2,5 time før forestillingsstart mandag til fredag.

Lørdag er der åbent for spisning efter forestillingen. Der er ikke åbent for spisning i forbindelse med søndagsforestillinger.

Reservationer skal ske senest dagen før du skal i teatret. Bestil ONLINE eller på tlf. 9631 6038.

NYHED – A la Carte bestilling fredage og lørdage
Nu kan du bestille a la carte på fredage og lørdage, når der spilles forestilling.
Bordbestilling er ikke nødvendigt disse dage, selvom det anbefales, da der er begrænsede borde pga. Covid-19 restriktioner.
Så kom og nyd et lækkert måltid mad – også selvom du ikke skal i teatret.

Praktisk info

Indgang til Teatercaféen sker via Teatercaféens egen indgang på Jernbanegade.

Adgang fra teatrets foyer til Teatercaféen vil være lukket før forestillingen.

Kørestolsbrugere, der skal spise inden forestillingen, skal ringe på dørklokken ved teatrets sideindgang, så hjælper en vært dig op i Teatercaféen.

Kiosken i foyeren og på balkonen åbner en halv time før forestillingsstart, og har åbent i pausen. Drikkevarer og slik købt i kiosken må medbringes i salen.

Teatercaféen er røgfri ligesom resten af teatret.

VÆRD AT VIDE OM TEATERCAFÉEN

I teatercaféen gør vi tingene på en lidt anderledes måde end du måske er vant til fra andre restauranter. I Teatercaféen gør vi nemlig en dyd ud af at alle vores gæster har fået deres mad og haft tid til at nyde den, inden de skal ind og se forestillingen.

Bestil på forhånd – så har vi maden klar når du kommer
For at vi kan være sikre på at maden er klar til dig, når du kommer, skal du bestille dit bord og din mad senest dagen før. Menukortet er lille – til gengæld skifter vi det 4 gange om året. Bestil bord til spisning.

Mere økologisk, mindre madspild
Teatercaféen har det Økologiske Spisemærke i bronze, et mærke en restaurant opnår når 30-60% af de benyttede råvarer er økologiske.

Vi ændrer vores menukort 4 gange om året, så de råvarer, der benyttes, er i sæson. Og fordi vi laver mad på bestilling, har Teatercaféen et meget lavt madspild.

Pause
I forestillingens pause er det muligt at købe et meget begrænset udvalg drikkevarer og slik i kiosken.
Teatercaféen tilbyder et større udvalg af varme og kolde drikke til pausen. Da der ikke tages imod bestillinger til pausen – hverken ved ankomst til teateret eller i pausen, skal pausedrinks være købt på forhånd. Du kan købe dine pausedrinks HER. Vi sørger for at dine drinks står klar til dig til pausen.

Rabat til sæsonkortholdere og AAT Klub
Sæsonkortholdere og medlemmer af AAT Klub får 10% rabat på maden i Teatercaféen.
Rabatten gælder kun for kortholderen og kortet skal fremvises i Teatercaféen af alle spisende gæster. Kortet er ikke gyldigt i pausen eller i kiosken.

Har du allergi?
Forhør personalet om allergener ved bestilling. Har du diabetes er vi også behjælpelige med at tilpasse menuen til netop dine behov. Du kan altid kontakte Teatercaféen på cafe@aalborgteater.dk eller på tlf. 9631 6038

Følg med på sociale medier
Vil du inspireres? Følg med på Teatercaféens Facebook og Instagram.

Se billeder fra Teatercaféen

Mød Teatercaféens forpagter

Elian Abdel-Ahad forpagter Teatercaféen på Aalborg Teater.

Elian blev udlært som kok i 2007 fra Luneborg Kro, hvorefter han blev ansat som kok samme sted. I perioden 2008-2009 var Elian køkkenchef på Gl. Vrå Slot inden turen gik til Strandgaard Badehotel på Læsø i samme stilling. Fra 2010-2013 var han selvstændig restauratør ved Attrup Havnecafé. I 2013 overtog han forpagtningen af Teatercaféen på Aalborg Teater, mens han sideløbende kørte Blokhus Fiskerestaurant som selvstændig restauratør i perioden 2015-2017. Elian er i dag forpagter af Teatercaféen, hvor han nu kan fokusere sin fulde energi.

HAR DU ALLERGENER?

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til Teatercaféens personale på 9631 6038.

Teatercaféen har elite-smiley. Se de seneste kontrolrapporter her.
elitesmiley-teatercafeen

Teatercaféen har Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater