Tilbage til nyheder

Teatercaféen bliver til Teaterbaren

12. august 2022

I Aalborg Teaters nyåbnede bar kan du, med en kold øl i hånden, nyde stemningen som vores gamle teater rummer. Teaterbaren byder på ægte teaterstemning i afslappede rammer, hvor du både før, under og efter forestillingen kan komme forbi og få et glas. Har du ikke billet til en forestilling, men er i teaterhumør, så er baren selvfølgelig også åben for øvrige teaterglade gæster.

Teaterbaren har et bredt udvalg af drikkevarer, og vores forhusværter står klar til at finde lige netop din favorit. Er du mere i humør til noget salt, kan der i baren købes et udvalg af nødder, og det samme i kiosken, som også har slik og chokolade. Teaterbaren er åben på dage, hvor vi spiller forestilling samt alle fredage og lørdage uafhængigt af forestillinger.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere