Tilbage til nyheder

Hør Pinocchio som lydbog

30. januar 2023

I anledningen af vores opsætning af Pinocchio har Kathrine Høj Andersen indtalt Carlo Collodis fantastiske børnebog som lydbog.

Pinocchio laver skæg med sin ”far”, Gepetto og lyver sig ud i den store verden. Mere end noget andet i hele verden ønsker den gamle fattige træskærer Gepetto sig en søn. Så han skærer sig en fin drengedukke i træ og kalder ham for Pinocchio. Pinocchio er ikke nogen helt almindelig trædukke – for han kan gå, løbe, danse, synge og tale – og så er han frygtelig nysgerrig. Der er lige det med næsen – for kommer Pinocchio til at lyve, så vokser næsen. Pinocchio skal begynde i skole, men der er så mange andre spændende ting, man kan gøre. Og inden Pinocchio får set sig om, er han midt i et farefuldt eventyr langt fra Gepetto. Nu må Pinocchio lære at tænke på andre end sig selv.

HØR PINOCCHIO SOM LYDBOG HER
Mofibo
eReolen

KREDITERING
Forfatter: Carlo Collodi
Oversat af: Birgitte Brix
Fortalt af: Kathrine Høj Andersen
Udgivet af: Boglyd
Musik: Rune Abel, Karla Rosendahl og Gustav Giese

Få en forsmag

Kathrine Høj Andersen indlæser Pinocchio

Afspil video

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere