Store Scene

Eventyr af Carlo Collodi

Pinocchio

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  kr. 200

 • Børn under 15 år

  kr. 100

 • Unge under 25 år

  kr. 120

 • Studerende

  kr. 140

 • Årskort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  1. – 8. juni 2024

 • Varighed

  1 time og 15 minutter (ingen pause)

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

Forestillinger

Kunsten at blive et menneske – Pinocchio har et budskab til både voksne og børn  

Må man lyve? Og er det muligt at blive elsket, hvis man ikke er en ”rigtig” dreng, men en lille, nysgerrig trædukke, der alt for let lader sig friste?  

I en sprælsk og fortryllende opsætning inviterer vi jer til at opleve den velkendte fortælling i et nyt, eventyrligt univers. Pinocchio byder på både fnis og fjollerier, men også på overraskende gys, der giver sug i maven. For når den lille trædukke bevæger sig ud i den store verden i forsøget på at blive til en rigtig dreng, befinder han sig pludselig i et farefuldt eventyr, meget langt væk fra sin far, dukkemageren Gepetto, der så brændende ønsker sig en rigtig søn – vel at mærke en søn, der kender forskel på sandhed og løgn.   

For den blå fe, der gjorde trædukken Pinocchio levende, har lovet ham, at han nok skal blive en rigtig dreng – men kun, hvis han kan lade være med at lyve. Men det er svært i en verden, fuld af fristelser og farer. Og for hver gang, Pinocchio må ty til løgne, vokser hans lille næse, så alle tydeligt kan se, at han lyver.  

Men som i alle gode eventyr sejrer kærligheden til slut, og det lykkes Pinocchio at blive genforenet med sin far, denne gang som en rigtig dreng. Pinocchio har på sin lange færd lært, hvor vigtigt og rigtigt det er at være ærlig. Og den gamle Gepetto har omsider fået den søn, han så inderligt ønskede sig.  

Spilledage

Nordjyske
… forestillingen er en ny og moderne fortolkning af den gamle historie med nutidige virkemidler, der i eventyrets univers spiller fint sammen med den oprindelige fortælling.

Publikumsanmeldelser

Et Naturtalent (AC)

Ej, helt ærligt, hvorfor vidste jeg ikke hvor fed den her forestilling ville være? Virkeligt velbehandlet materiale. Det oprindelige eventyr er ENDNU mere grusomt, aber natürlich! Men jeg er glad for at man tog så meget udgangspunkt i Collodi’s oprindelige materiale, som jeg selv mener blev stykket sammen af gadedrengene og forfatteren. (Vibes) Synes man havde valgt lystspils-tilgangen her, så der var flere gode gags, og mindre horror. Æh. Hvor mange stjerner giver man som eneste anmeldende? Help. Anyway. Superfjong forestilling. God blanding af publikummer! 😀

3. June 2024

Indlæst af Kathrine Høj Andersen

‘Pinocchio’ som lydbog (teaser)

Afspil video

Årskort til Aalborg Teater

Årskortet gælder fra købsdato og et helt år frem. Med et årskort kan du se alle Aalborg Teaters egne forestillinger én gang og får halv pris på gæstespil.

Du booker selv dine billetter på vores hjemmeside – og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at se en forestilling, samt hvor i salen du gerne vil sidde.

Priser

Årskortkr. 995
To på ét kort (årskort + gæst)kr. 1.990
Årskort for studerendekr. 595
Årskort for unge under 25 årkr. 495

Køb årskort

Holdet bag

Forfatter
Carlo Collodi

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Bearbejdelse og udvikling
Martin Nyborg, Kathrine Høj Andersen, Karla Rosendahl, Gustav Dyekjær Giese, Thomas Diepeveen, Jacob Moth-Poulsen, Sebastian Aagaard-Williams

Lysdesigner
Mia J. Willett

Gæsteskuespiller
Mathilde Lundberg

Vil du vide mere?

Undervisningsmateriale til 0-2 klassetrin

Download gratis undervisningsmateriale til 0-2 klassetrin. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale til 3-5 klassetrin

Download gratis undervisningsmateriale til 3-5 klassetrin. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Hør Pinocchio som lydbog

I anledningen af vores opsætning af Pinocchio har Kathrine Høj Andersen indtalt Carlo Collodis fantastiske børnebog som lydbog.

Læs mere

Modtager stor donation: Aalborg Teater inviterer udsatte familier i teatret

I vinterferien får økonomiske og vanskeligt stillede børnefamilier mulighed for en ekstra kulturoplevelse, da Aalborg Teaters mangeårige og gode samarbejdspartner Spar Nord Fonden har bevilliget en ekstraordinær donation til teatret.

Læs mere

Kunsten at blive et menneske – Pinocchio har et budskab til både voksne og børn  

Køb billet