Tilbage til nyheder

Årets juleforestilling på Aalborg Teater

3. november 2021

Juleeventyr for hele familien
Igen i år er årets juleforestilling på Aalborg Teater den magiske fortælling om Snefald. Forestillingen er baseret på den populære norske tv-julekalender, som også har været sendt på DR i 2017.

Familier kan se ud på mange måder, og Selmas familie udgøres af værgen Ruth og hunden Casper. Selma tror ikke på julemanden, og heller ikke helt på, at hun har ret til at være her, fordi hun ikke har en ”rigtig” familie. Men så er det at jule (og teater ) magien åbner helt nye muligheder, og det starter der, hvor Selma selv griber ud efter dem og skriver til den julemand, hun ikke tror på:

”Kære julemand. Jeg tror ikke på dig, men det gør Casper, min hund. Til jul ønsker jeg mig en familie. Ikke mor og far, for de er døde. De døde i en ulykke, da jeg var tre år gammel. Albin og Liv hed de … Men hvis der er en eller anden onkel eller kusine derude, nogen, som jeg hører til hos, så ønsker jeg mig det. Tusind tak. Hilsen Selma”.

Snefald spiller fra 13. november – 23. december 2021 på Store Scene.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere