Tilbage til nyheder

Don Juan: Åbent Hus

31. januar 2017

Åbent Hus på Aalborg Teater
Lørdag 11. februar kl. 10 – 13
Gratis – tilmelding påkrævet
Begrænset antal pladser
Tilmeld dig her

I forbindelse med vores kommende forestilling Don Juan byder vi velkommen til et forførende Åbent Hus. Se teatret bag kulisserne, få en helt unik oplevelse som tilskuer til en ‘Åben prøve’ på ‘Don Juan’ og hør den spændende introduktion.

Program
Kl. 10.00 – 11.30: Gå på opdagelse bag kulisserne. I bevæger jer rundt på teatret på egen hånd og ser alt fra rekvisitlager til skræddersal.

Kl. 12.00 – 12.30: ‘Åben prøve’ på ‘Don Juan’ på Store Scene. Her får I en forsmag på et par af scenerne og ser, hvordan instruktøren og skuespillerne arbejder.

Kl. 10.00, 10.30, 11.00 og 11.30: Introduktion til ‘Don Juan’ på Mindste Scene. Kom og hør om tankerne bag forestillingen og arbejdet med opsætningen.

Teatercaféen holder selvfølgelig åbent og tilbyder blandt andet en sandwich med en vand/en øl/et glas vin til kun kr. 45.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere