Store Scene

Genre: Komedie af Jean Baptiste Molière

Don Juan

Billetpriser
 • Normalpris

  130 – 320 kr.

 • Unge under 25 år

  80 – 160 kr.

 • Spilleperiode

  18. februar – 11. marts 2017

 • Varighed

  2 timer og 50 minutter inkl. pause

Forestillinger

Forførende musikalsk komedie

Giv dig hen til Don Juan, når han med drenget charme og stor lidenskab forfører, bedårer og bedrager kvindehjerter på stribe.

Don Juan tager ingen hensyn, lever udelukkende for det konsekvensløse øjeblik og lader alle erobringer falde i det sekund, de er gjort.

Komedien om forførelsens ædle kunst ledsages af festlig og charmerende livemusik spillet af de medvirkende og komponeret specielt til forestillingen. Patrick Baurichter har hovedrollen som verdens mest kendte kvindeforfører.

Beundret og forbandet
Don Juan er en af den europæiske kulturs store skikkelser, og gennem mere end 400 år har vi fortalt historien om denne adelige forfører. Don Juan er beundret og forbandet. Hans tjener, Sganarelle, gør, hvad han kan for at dække over alle løgnene, bedragene og gælden. Tjeneren lever dermed med den grundlæggende konflikt, det er at have en charmerende men falsk chef.

Nordjyske
Ungt Teaterblod
Kulturkongen
Kristeligt Dagblad
Forestillingen er uafviseligt en væsentlig begivenhed. En begivenhed som taler lige ind i sin samtid.
Kort sagt kan jeg absolut anbefale at tage ind og se Aalborg Teaters opsætning af ’Don Juan’. Forestillingen videregiver med overbevisning en stemning af forførelse, livskraft og lidenskab. Samtidig formår den at give et glimt af mennesket bag myten om forføreren. Forestillingen ’Don Juan’ er en nærværende oplevelse, der gør indtryk og giver stof til eftertanke.
Historien om Don Juan bliver på dygtig og underholdende vis formidlet til publikum. Forestillingen har den klassiske historie, som dog på fortræffelig måde er blevet nyfortolket.
Det unge hold sprudler af liv i en berusende første akt.

Publikum mener

Benedikte

Meget fin forestilling.

21. March 2017

Lisbeth winther

Super god 🙂

21. March 2017

Inger Marie Borup

Flot Forestilling, dygtige og strålende skuespillere, hvor det talte og musiske sprog kom i spil Plads til grin, men også refleksion over livets mangfoldighed. Måske en anelse for lang Forestilling, derfor kun 5 stjerner

21. March 2017

Kirsten Lautrup

Super god 1. akt. 2.akt var lidt tungt – monologerne var meeeeeget laaaannnge 🙂

21. March 2017

Laura

fremragende

21. March 2017

Tina

Kanon præstation, rigtig dygtig skuespiller. Tusind tak for en god aften

21. March 2017

Kirsten Sørensen

Sjovt og godt spillet men budskabet kom frem. Anderledes spil end jeg havde forventet men godt underholdt.

21. March 2017

Kim Mortensen

Rigtig god og medlevende, intimt og hyggeligt stemning og indlevende og medvirkende Fantastisk.

21. March 2017

Niels zeeberg

Gode skuespillere men tilgriser lidt langtrukkent og for meget dialog og for lidt handling

21. March 2017

Anna

Storslået enkelhed. Det var sjovt og dybt på samme tid. Scenografi, lys og spil gik op i en højere enhed. Skønt;-)

21. March 2017

Eva Holm

Flot præstation. Et stykke med både latter og alvor

21. March 2017

Lene Schnorrer

Fantastisk og levende stykke som vi nød i fulde drag. Ganske unikt. Tak 🙂

20. March 2017

Jette Frederiksen

Super forestilling

20. March 2017

Hanne Baggesgaard Knudsen

Det var en rigtig god og positiv oplevelse, en meget levende forestilling og super gode skuespiller præstationer, rigtig godt underholdt og tiden gik rigtig hurtig.

19. March 2017

Karen Melson

Fin forstilling, dejlig kontakt med salen !

19. March 2017

Astrid B.

Fantastisk forestilling! Underholdende og engagerende, det var fedt hvor meget publikum blev brugt, det gjorde oplevelsen mere personlig og intim, og dermed også mere mindreværdig. Det var også en meget flot forestilling – scenografien var ofte sparsom, hvilket bidrog til at gøre den mere effektiv, når den så endelig blev taget i brug. Brugen af musik var også fantastisk, og jeg var personligt meget begejstret over at se Too Many Zooz på listen. Skuespillerne gjorde det utroligt godt, specielt Pierrot, som nærmest stjal showet med sin performance. Helt igennem en fantastisk, inspirerende oplevelse, der gav kuldegysninger. Det var i sandhed en fest, og jeg er meget taknemmelig for at have deltaget i den. 🙂

19. March 2017

Søren Lübech

Rigtig god underholdning, super kombination af drama og komedie… Kan varmt anbefales

19. March 2017

Hanne

Imponerende skøn forestilling med skuespillere som performede helt i top. Super god interaktion med publikum undervejs. IH – jeg nød det 🙂

19. March 2017

Helle Krog

Fantastisk forestilling. Musik og dialog i godt samspil. Man fik hvad der blev lovet. Veloplagte skuespillere med god kontakt til publikum. Altid en god oplevelse på Ålborg Teater

19. March 2017

Trine Engbo Sørensen

Flotte skuespilpræstationer, fedt med al musikken, sjove inddragelser af publikum. Jeg var rigtig godt underholdt, og tiden indtil pausen fløj af sted. Afslutningen var måske lidt lang efter min smag – man sidder ikke superkomfortabelt – men alt i alt en rigtig god oplevelse ?

19. March 2017

Helle Jensbye

Jeg havde bange anelser – fik desværre bekræftet en form for “Kejserens nye klær” ingen tør sige andet end super pga flertallets anmeldelser. Tung og uinspirerede udgave af Don Juan. Dog var rollen flot castet – charmerende og flot spillende Don Juan. Det kan kun blive bedre næste sæson – hvis ikke blir det uden mig, efter ellers teatergang i mere end 40 år, fra barnsben. Jeg er glad for både klassisk og moderne, men jeg vil have noget med hjem.

19. March 2017

Jens Ole Kiilerich

Ualmindelig indholdsløs med en slutning der fusede ud i ingenting. Afdelingen efter pausen kunne I have sparet jer. Skuespillerne virkede ind imellem amatøragtige. Lydniveuet alt for ujævnt. Jeg kedede mig bravt i al for lang tid og var bare skuffet!

19. March 2017

Lasse Møller Madsen

En sjov og positiv oplevelse, meget underholdende.

19. March 2017

Joan pedersen

Virkelig god Forstilling , var underholdt fra først til sidst

19. March 2017

Bo

Rigtig god Forestilling, masser af humor og god musik. Skuespillerne havde god kontakt med publikum.

17. March 2017

Brian Rishøj

Super godt

17. March 2017

Frederik

Man er fremragende underholdt underholdt fra start til slut. Det ønske cast gør det fremragende, og man føler sig afslappet i selskab med spillerne. Musikken gør det umuligt at sidde stille på sit sæde, mens stykkets hovedperson skiftevis charmerer tilskueren ind og frastøder det næste øjeblik med sin ulidelige glatte facon. Vi er et par, der, desværre, går sjældent i teatret, men vi fik os virkelig en god aften i selskab med Don Juan.

17. March 2017

Charlotte

Super oplagte skuespillere – der var fuld knald på liggehønen. Tak for en fin oplevelse :o)

17. March 2017

Birgitte Bové

Glimrende humor, godt skuespil, god musik, langtrukken 2. akt

17. March 2017

Anne-Mette Bang

God og sjov oplevelse

17. March 2017

Anne-Mette Bang

Rigtig god og sjov oplevelse.

17. March 2017

Anne-Mette Bang

Rigtig god og sjov oplevelse.

17. March 2017

Jørgen

Rigtig god oplevelse.

17. March 2017

Morten

Det var en rigtig sjov forestilling med masser af gode jokes og underholdene musik. Sjove personligheder.

17. March 2017

Inger Toft

sjov/god – underholdende –

17. March 2017

Henrik R

Virkelig stærk performence

17. March 2017

Jens

Gode skuespillere og dygtige musikere. Fantastisk energi og engagement. Sjov 8. marts happening. Det var lidt spansk ramasjang-musik som en ironisk distance? Om man kan li det er en smags sag. Synes man ramte fint imellem komedie og alvor. Men slutningen var våd som en fransk kunstfilm – Han tog bussen i regnvejr…. og det var så det…

14. March 2017

A

A

13. March 2017

Julie Laursen

Jeg brød mig ikke om den moderne opsætning af forestillingen. Skuespillerne optrådte vel som de var blevet instrueret til. Ok

13. March 2017

Rosa Sigsgaard

Skøn forestilling. God blanding af et gammelt kendt stykke og nutidigt sprog. Virkelig morsom.

13. March 2017

Alice Bonde Bentzen

Vi var 6 gråhårede, som nød forestillingen til fulde for dens vitalitet, musikalitet og skønne diktion – ingen problemer med at forstå teksterne her. Vi blev holdt i ånde, for hvad finder de mon nu på? Herligt at scenen blev udvidet til tilskuerrækkerne, og at vi alle skulle ægge den.

12. March 2017

K. Lohse

Rigtig god, sjov og iderig forestilling. Dog lidt langtrukken både før og efter pausen. Unødvendig lang med Pjerrot og Charlotte alene på scenen. Godt med deltagelse af publikum, især med udlevering af æg og med skuespillernes gang /dans incl. musikudfoldelse rundt i salen. Rigtig gode skuespilpræstationer, incl. dansetrin og øvrige bevægelser af især hovedpersonen!

12. March 2017

Inge Lund

Fantastisk god oplevelse – dejlig forfriskende fortolkning af klassisk teaterstykke. Spændende med de musikalske indslag.

12. March 2017

Annalise Lysted Sehoy

En rigtig fin forestilling

12. March 2017

Bodil Helledie

Alle spillede så godt. Super flot musik. Imponerende da alle papirlapperne dalede ned fra loftet.

12. March 2017

Lis

God og meget anderledes opsætning. Rigtig god ide med at lade skuespillerne spille instrumenter. Efter min mening lidt for meget involvering af publikum.

12. March 2017

Michael

Godt gået, fantastisk spillet

12. March 2017

Jesper

God første halvleg men formål med æg og raslen i start af anden ? Desuden løb historien lidt ud i sandet til slut, hvad skete der med Don juan til slut, hvis man ikke kender historien er man tabt

12. March 2017

Birgitte.

Skønt twist af moderne- og almen gyldige dilemmaer i et menneskes liv. Individuelt.. og kollektivt. Morsomt, tragisk og vedrørende. Don Juan/Beaurichter er fantastisk! Men hele ensemblet var bedårende ! Modig forestilling!

12. March 2017

Kirstine

Fantastik!!!

12. March 2017

Denis Nyboe

En fin moderne fortolkning med en masse huler, men også en satirisk snert til samfundet idag

12. March 2017

Irene August Nielsen

Orkestret var malplaceret og utrolig larmende. Vi gik i pausen.

12. March 2017

MIe

Flot teateroplevelse .Dejligt at se et nyt og velfungerende bud på et velkendt stykke . Publikum blev inddraget på flere overraskende måder , end den forventning, vi kom med . Sikken en energi skuespillerne udviste -der var ikke antydning af træthed i jobbet .

11. March 2017

Ida høgh sørensen

Den får 3 fordi de var dygtige musikere, dygtige skuespillere, deres ansigts mimik fantastisk. 1. Del var virkelig sjov jeg grinede mange gange. 2. Faldt mine øjne i 3/4 af tiden… den var for lang og det var ikke meget andet end fortælling. Det er første voksen Forestilling jeg har været i teateret og se. ( jeg har ellers set den Blå planet og Villas fra Valby) de to får max stjerner fra mig. Helt igennem fantastiske. Denne aftens film var nok bare ikke helt mig.. men jeg vender gerne tilbage.

11. March 2017

Morten

Desværre en utolig kedelig aften i teatret. Rodet og tenderende til dilletantteater.

10. March 2017

Jeanette rios zinck Andersen

Flot stykke .. god energi.. og så på kvindes kamp dag..

10. March 2017

Lone Juncher

Skøn musik og gode karakterer

10. March 2017

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Dygtige skuespillere – dejligt med musikalske indslag. God fortælling. Vi var på en god rundvisning også – virkelig godt. Tak for det.

10. March 2017

Erik Holmer-Jensen

Meget kreativ opsætning med en forfriskende og meget underholdende nyfortolkning af Molieres klassiker ” Don Juan ”

10. March 2017

I. Jensen

Savnede den røde tråd. Gode skuespilspræstationer

10. March 2017

Else Bak

Det er første ganh at vi besluttede os for at gå hjem i pausen og vi har været trofaste i mange , mange år, undskyld men det var dog det værste møg!Vi går ellers ind for moderne teater!!!!

10. March 2017

Dorte Larsen

Flot flot skuespil og pragtfuld musik. Da man så den mørke, dystre scene, tænkte man: “Åh nej – det bliver en lang aften”, men det glemte man jo alt om, da først forestillingen var i gang. Fin præstation, stor ros til alle.

10. March 2017

Karin og Erik Holmer

Fantastisk Forestilling med dygtige skuespillere…….vi nød den ??

10. March 2017

Ulla Koch Sørensen

Fantastisk med skuespillere der spænder så vidt – sang, beherske instrumenter oveni skuespillet

9. March 2017

Anita Weje

Vi var en gruppe afsted og der var stor enighed om at det var FANTASTISK ? Interaktioner med publikum var super, den kreative brug af instrumenter skabte et levende rum, på alle plan. Vi var meget positivt overrasket, selvom vi havde store forventninger. Stor STOR oplevelse. Tak

9. March 2017

VUC Nordjylland, KUU.

Vi var et helt hold afsted til forestillingen, nogle oplevede teater for første gang og det var en succes. Vi var underholdt fra start til slut, skuespillerne var fantastiske og scenografien god. Tak for en skøn aften fra os alle, vi nød hvert minut.

9. March 2017

Meeah Kim Bjerregaard

Underholdende, moderne og sjov

9. March 2017

Karina Thomsen

I første alt var jeg godt underholdt. Men jeg synes lidt, at anden akt havde svært ved at leve op til første del.

8. March 2017

Lærke Pilgaard

En helt fantastisk aften! Det hele spillede bare, da man gik derfra var man en anelse forelsket i samtlige skuespillere!

7. March 2017

suldrup malerforretning

gode skuespillere alle sammen.en rigtig griner aften

7. March 2017

Poul Olsen

God forestilling men for lang, den kunne godt være 30 min kortere. og så manglede jeg lidt kulisser med lidt farver på.

5. March 2017

Anne Birch

Knald godt skuespil – især af Patrick Baurichter. Fattede ikke, hvorfor Charlottes kæreste skulle tale så plat århusiansk, og forstod nok ikke helt slutningen. Den direkte dialog med publikum var sjov, men orkestret virkede mest som fyld.

5. March 2017

Christina Hansen

Var ikke imponeret af skuespillernes præstationer, synes der mangler noget format og kant

5. March 2017

Lea Mogensen

Jeg var meget skeptisk på forhånd, da jeg ikke er en ynder af totalt moderniserede klassikere, men denne gang blev jeg positivt overrasket. Gode skuespillerpræstationer. Det er et langt stykke, og jeg ville gerne have undværet æggeseancen i beg. af 2. afdeling. Der blev Don Juan altså lidt for poppet! Vi er 6, som har haft abonnement til AAT i over 40 år, de 4 af os var godt tilfredse med Don Juan, 2 var negative, de brød sig bl.a. ikke om musikindslagene.

5. March 2017

Anna-Marie Pedersen

Som altid gode skuespillerpræstationer. Afslappende stil med god kontakt til publikum.

5. March 2017

Ellen v.

Super sjov og underholdende.

5. March 2017

stig nielsen

god skuespiller præstation savnede at kunne se forskel på høj og lav status(adelsmænd og tyende) i skuespillernes påklædning.

5. March 2017

Mike Højrup

Fantastisk Forestilling fantastisk skuespilpræstation og det er fantastisk at det kan lade sig gøre at få en god oplevelse når der var en meget lille cenografi men ved hjælp af lys, musik, røg og replikker kan gøre det til en fantastisk oplevelse og at skuespillerne inddrager publikum i forestillingen og selv levere musikken rigtig god Forestilling.

5. March 2017

Erling Kragh-Pedersen

Veloplagt og med sjælden god interaktion med publikum

5. March 2017

Nikolaj

Sjov, nærværende og vidunderlig!

5. March 2017

tove

Anderledes Don Juan forestilling end hvad jeg havde regnet med, men en god overraskelse.

5. March 2017

Joan Christensen

Don Juan er fantastisk godt spillet, og er i fin kontakt med publikum undervejs. Skuespillerne formår at gøre et stykke, der er skrevet for 400 år siden, til nutidig og nærværende godt teater. Især Pierot er en skøn spillet karakter.

5. March 2017

Karen Sander

Anderledes og overraskende. Rytmisk, musikalsk og legende. En Don Juan, der både var en farlig ulv og en mager svækling. En lidt for pludselig slutning, hvor man som publikum tøver en kende med applaus. Er forestillingen virkelig slut? Forestillingen “Don Juan” er en nytænkning, der giver den gamle tekst nye tilgange og forståelser. Skuespillerne er både skuespillere og musikere, og rekvisitterne er musikinstrumenterne. Igen bliver man glad og taknemmelig over, at der på scenen er mennesker, der yder deres bedste for at giver os oplevelse og livsforståelse. Tak for det!

4. March 2017

Ejler Lautrup Holm

Lidt lang forestilling, men sjov og stærke skuespillerpræstationer.

4. March 2017

Britta Nørgaard

2.del er alt for lang og kører i ring. 1.del overlever på Pierrot… og musikken er kun delvist lykkedes. Vi er 2 par, som har været abonnenter siden 1979 – vi har en gang tidligere overvejet at gå i en pause – én gang har vi gjort det og i går fortrød vi, at vi ikke cuttede anden del.

4. March 2017

Mai Andersen

Don Juan: Forførende – Fræk – Flot – Festlig – Funny – Flot Fyr(e) – Fem Fede Stjerner 🙂

4. March 2017

Hanne -Vibeke Hahnemann

Fine skuespilpræstationer, men for langtrukken – der var passager, hvor jeg ærlig talt kedede mig. Indslaget med kvindens kønslige indretning var malplaceret, og ikke mindst omdeling af plastikæggene, og formålet med disse var pinlig – jeg følte mig til grin. Det er sådan set o.k. med en rå og bar scene og absolut ingen forstyrrende rekvisitter, men hvorfor så grimme ” kostymer ” Der var ikke meget fryd for øjet – men det er måske meningen fra instruktørens side.

4. March 2017

Diana

Skuespillerne var som altid super gode, men forestillingen var meget lang (“maje” som vi siger heroppe i Nordjylland)! Jeg må krybe til korset og ærligt fortælle, at vi gik i pausen. Det forhindrer mig dog ikke i at glæde mig til min næste oplevelse på Aalborg Teater!

4. March 2017

Jannie Hvilsted

Jeg blev fuldstændig forført af Don Juan! Elskede det minimalistiske snit i både kostumer og scenografi, som virkelig lod de fantastiske skuespilspræstationer skinne igennem – og her er der virkelig tale om pragtpræstationer fra alle som en! Ofte falder publikumsinddragelse til Jorden, som et velment trick fra instruktørens side, men her virkede det fabelagtigt. Interaktionen var autentisk og levende, og rytmeæg vil for mig fra nu altid have en lidt anden betydning! Var også overvældet over den flotte lyssætning og lydside! Det virkede så godt, kaotisk og vildt, at bruge skuespillerne som orkester. Tror det er første gang, at jeg er rødmet i en teatersal – men det lykkedes for jer, og det i sig selv er en pragtpræstation!

4. March 2017

Susanne Steenholt

ganske fine skuespils præstationer, dog en anelse for moderne til min smag, men meget underholdende.

3. March 2017

Camilla

Vildt underholdende, følelsesladende og samtidig humoristisk forestilling med gode musikalske indslag!

3. March 2017

Liselotte Johansen

God oplevelse

3. March 2017

Ulla Karina Haslund

Fantastisk fortolkning af Don Juan… Dyb respekt og humor

3. March 2017

Ibet Ovesen

Fantastisk forestilling. Super godt skuespil.

2. March 2017

Kløve

Noget utraditionel (scenografien har været billig), men bestemt et fremragende stykke, med gode spillere. Stykket rejste, i første akt, hos mig, et spørgsmål om, om jeg var en del af forestillingen, en tvivl, der satte lidt ekstra kant på stykket, og som (måske?) blev bekræftet i anden akt.

2. March 2017

Sonja

Fremragende. Sjov, alvor og en god historie. Gode skuespillere ?

2. March 2017

Agnete Hansen

et godt og morsomt stykke. Gode skuespillere. Lidt til eftertanke.

2. March 2017

Kirsten Henriksen

Det var ikke til at finde hoved og hale i!

2. March 2017

Gitte Dybro

Kære Aalborg Teater Allerførst: det er altid en oplevelse at være i Aalborg Teater. Jeg er kommet der hele mit liv. Og det fortsætter jeg med. Men jeg synes ikke rigtig Don Juan rummer den magi, som myten om denne forfærdelige og charmerende mand implicerer. Der var for meget “udenoms-larm”, fx musikken og den omfattende skildring af Pierrot og Charlottes forhold, herunder deres blandede dialekter, som var sat sammen fra hele Jylland og øerne. Hvad skulle det bidrage med? Jeg og min datter kedede os desværre. Men vi kommer da igen?

2. March 2017

Charlotte Paulsen

Flotte skuespiller præstationer. Flot, at skuespillerne også er dygtige musikere. Anderledes scenografi – generelt har AAT spændende scenografier. Jeg synes altid det giver noget ekstra til teaterstykker, når publikum inddrages.

2. March 2017

Lena Hørdum

Hold op det var sjovt … ikke mindre end to gange kommenterede skuespillerne min herlige veninde – det var så sjovt og gav en rigtig god oplevelse. Der var flere ting i stykket som kunne relatere til verden i dag og det gav bagefter stof til eftertanke.

28. February 2017

Dorthe Svendsen

Fed og anderledes Forestilling.

28. February 2017

Daniel

Solid forestilling med klasse skuespil

28. February 2017

Anita Møller, Erhverv Norddanmark

Fantastisk oplevelse som jeg nød med mit barnebarn på 16 år. Han er hermed blevet teaterfan 🙂

28. February 2017

Henrik H. Søndergaard

Medrivende, overraskende og sjov opsætning, der forbliver tro mod forlægget. Velfungerende kontakt med publikum. Dejlig aften i teatret.

27. February 2017

Sebastian

Fantastisk forestilling! Kan virkelig anbefales

27. February 2017

ZZZZZZ

??????

27. February 2017

Ebbe Trenskow

Fantastisk, morsom, men lidt langstrakt tidsmæssigt. Eller helt i top

26. February 2017

Gerda Christensen

Don Juan var et sjovt stykke.

26. February 2017

Birgit Løgstrup

Det var ikke en god forestilling. Måske hvis den var blevet strammet op, så 1. akt fyldte det halve – ligesom den langvarige indsamling af de uddelte kugler i 2. akt kunne være strammet. Vi er bedre vant på Aalborg teater. Mvh Birgit Løgstrup

26. February 2017

Susanne

X

26. February 2017

Rita Nielsen

Det var en fantastisk forestilling. Skuespillerne var forrygende.

26. February 2017

Walther Just Kjølby

Vi har siden 1963 haft abonnement på store scene hvert år – altså 55. sæson. Aldrig har vi oplevet en instruktør ødelægge et stykke som dette. Bunden må være nået i hvad man kan byde det nordjyske publikum. Stor fiasko!!

26. February 2017

Peter G. Christensen

En elegant opsat forestilling, med et pust af nyt uden at miste holdet i den originale. Og så med en en energi, en musik og masser af grin, der tilsammen skaber en fed oplevelse for publikum.

26. February 2017

Jesper

Fest og farver, med fantastiske skuespilpræstationer. Værd at se..

26. February 2017

Torben Næsby Christensen

Fantastisk fortolkning af en gammel klassiker – godt spillet i en spændende “scenografi”

26. February 2017

Astrid Øster Mortensen

Det var fandme nice! Jeg er stadig ret overvældet (og forført) af jeres opsætning og alle skuespillerne. Det var vildt og intenst, fordi det var så interaktivt (æggene, flirteriet, op på scenen, osv.) Hele stykket VAR jo Don Juan. Mega sanseligt og sex. Kh

25. February 2017

Anette A. Mortensen

Jeg synes, at 1. akt var rigtig godt med musik osv., men 2. akt var noget langtrukken.

25. February 2017

Ditte Marie Pedersen

Stærkt udspil som altid fra Aalborg Teater! Super forførende og festlig forestilling med rigtig gode skuespillerpræstationer – selvom stykket er langt, bliver der leveret højt humør, god moral og skarpe replikker hele vejen igennem – vi var helt vilde med Don Juan! Rigtig fornøjelig oplevelse, der klart kan anbefales.

25. February 2017

Erik Bruun-Kristensen

Flot – flot forestilling. Imponerende hvad de unge skuespillere formår, ja og samtidig spille på instrumenterne. Den forholdsvise lange spilletid fløj af sted for det var så intens at skulle følge med og ikke gå glip af alle tektsnuancerne.

24. February 2017

Else, Birthe, Inge Birthe

Meget bedre end forventet.

24. February 2017

Jørn Clement Andersson

En noget anderledes Don Juan, men absolut seværdig. Fint ensemblespil sammen med de 2 fremragende hovedfigurer

24. February 2017

Anton Bøjgaard

Man bliver så forbløffet over, hvor godt de egentligt er istand til at spille, fantastisk! Måden hvorpå de fik indraget publikum, og fik dem til at medvirke i skuespillet var tilmed unikt. Nyfortolkningen var også rigtig god! Alles klapt

24. February 2017

Tina Berntsen

Vi var en flok af sted, hvor en del ikke har været i teateret, så det var en blandet mening. -når man ikke er vant til skuespillere så “tæt på” kan det godt virke lidt underligt på nogle! Jeg personligt er vild med Don Juan – og vil gerne anbefale den. Dog var den indimellem lidt langtrukken, men til gengæld når der skete noget – SÅ skete der også noget 🙂 Tak for en dejlig aften.

24. February 2017

Hanne M. Nielsen

Glad og sjov opførelse af Fon Juan

24. February 2017

Anders

Dejlig oplevelse og dygtige skuespillere. Nytænkende og sjov. Inddragelse af publikum. Alt i alt en god oplevelse.

23. February 2017

Henny og Jørn Nørgaard

Hej Aalborg teater. en rigtig dejlig oplevelse med fantastiske skuespillere, både morsomme og seriøse.med godt mimikspil. fangede publikums opmærksomhed. Kan sagtens tåle at ses igen. super

23. February 2017

Volmer nielsen

Absolut fremragende skuespil og underholdende, så en fin aften.

23. February 2017

Uffe Simonsen

Super oplevelse. God forestilling – god opsætning – gode skuespillere. Top klasse.

23. February 2017

Agnethe Andersen

Virkeligt godt stykke, som faktisk er højaktuel i vores tid, hvor der er så mange singler og jagten frem for kærligheden synes at være i fokus. Super effekter både med de lysserøde blade og lyset. Kanon skuespil,- god ide med Don Juans følgere, – god musik !!

23. February 2017

Oda Stagsted

God og medrivende skuespiller indsats. God præstation.

23. February 2017

Bellalykke

Jeg forventede at skulle se en forførende musikalsk komedie. Men komedie var det ikke. Kun Charlotte og Pierro var sjove. For mig var stemningen i stykket “forstemmende” på grænsen til en uudholdelig oplevelse af Don Juans vanvid. Musikken understøttede denne stemning med skingerhed, når den fungerede som Don Juans afstivende slæng, og enormt sørgelig efter den forvirrende oplevelse af “ægløsningssangen” (som iøvrigt var sjov, men også vanvidsagtig). Mine sanseindtryk kom lidt på overarbejde med især de mandlige skuespilleres tøj kontra den noget gammeldags måde de formulerede sig på. Uanset det var en lidt rodet helhedsoplevelse – af en tragedie (ikke en komedie!), så kommer jeg til teatret igen for jeg elsker liveoplevelsens nærvær.

22. February 2017

Else vilhelmsen

Sjov og spændende

22. February 2017

Pernille Bruun

Rigtig godt med det nutidige “præg”, der er i forestillingen. Nyt og spændende at opleve skuespiller som musikere. En super forestilling, hvor tiden bare fløj afsted.

22. February 2017

Sonja Dall

Sjov og humoristisk med skøn involvering af publikum. Og alligevel tankevækkende.

22. February 2017

Dorte Spanggaard

Jeg synes spillescenerne var rigtig gode. Patrick var supergod som Don Juan, men jeg synes at al musikken trak forestillingen unødigt ud, og den gjorde ikke noget godt for den. Jeg synes, det var helt unødvendigt.

22. February 2017

Henrik

Forestillingen lidt for langtrukken

22. February 2017

Anders Jørgen Hove

Særdeles god oplevelse.

22. February 2017

Jesper Andersen

Vanvittig velspillet Don Juan “Når laster kommer på mode bliver det til dyder – hykleriet er …” men stykket er lidt for moraliserende

22. February 2017

Jane Rødbro

Fremragende stykke dygtige skuespillere

22. February 2017

Jonna

1 del var til 6 stjerner, men efter pausen dalede intensiteten og derfor giver jeg 4 stjerner

22. February 2017

Ida Leding Larsen

Don Juan er for lang, tag to-tre kvarter af den, så vil det gå bedre.’ MEN: Der spilles SÅ godt af mange af skuespillerne. FX Don JUan i slutscenen med den lange tale….Fantastisk! Og Elvira vinder i 2. halvleg, var ellers noget amatøragtig i 1.akt. men hendes lange grådkvalte tale var også bare fin.- Kulisse-og kostumefolkene har vel nærmest haft ferie i øvetiden, der kunne måske godt være lidt mere liv over udsmykningen. Fortæppet er rædsomt… Sganella (hedder tjeneren vist) var fin ,sec. i indledningen. Musikken er for høj , spc. med den der summetone, der overdøver replikkerne. Sjov nok ide med dem på scenen…men virker for langt en del steder.- SkÆG ide med æggene og sex-forelæsningen! Men ellers godt forsøgt, men jeg vil nu hellere se operaen !

21. February 2017

Girts Kaulins

Godt arbejde!

21. February 2017

Hannah Steenberg

En levende fortælling, der både fremtvang lattermild danselyst og dramaets alvor

21. February 2017

Tina Faber

Forførende, medrivende og uforudsigelig forestilling. Jeg var tryllebundet, fra start til slut! Fantastisk velspillet!

21. February 2017

Preben

Super Forestilling. Flot scenografi og skuespil. Plads til smil og eftertænksomhed.

20. February 2017

Afspil video

Musikalsk teaser fra prøvelokalet

Don Juan

Afspil video

Interview: Instruktør Johannes Holmen Dahl

Vi har talt med instruktør Johannes Holmen Dahl om forestillingen ”Don Juan”.

Hvad er Don Juan for en skikkelse/figur?
Don Juan er en figur, som de fleste let bliver fascineret af – det er jeg i hvert fald selv. Han overskrider grænser og det bliver meget åbenlyst for os, der oplever forestillingen at rigtig mange af de grænser, der styrer os er kulturelt betingede. Jeg holder meget af at arbejde med tekster, som har det tvist, at de evner at udfordre de konventioner der er i samfundet, og det har Molières komedie i allerhøjeste grad.

Hvem Don Juan er, er ikke så vigtigt, men det er vigtigt, hvem han bliver for andre.

Læs interview

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forfatter
Jean Baptiste Molière 

Instruktør
Johannes Holmen Dahl

Scenograf
Katja Frederiksen

Kostumier
Sophie Reble

Komponist
Alf Lund Godbolt

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Musiker
Gunhild Kjær

Vil du vide mere?

Kvindeforfører indtager Aalborg

Se TV2/Nords indslag om Don Juan, hvor skuespiller Patrick Baurichter og instruktør Johannes Holmen Dahl interviewes.

Se indslag

Gratis undervisningsmateriale

Teatrets dramaturg har udarbejdet materiale, der kan give inspiration til, hvordan Don Juan kan bruges i undervisningen.

Download undervisningsmateriale

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater