Lille Scene

Genre: Drama af Peter Handke

De skønne dage i Aranjuez

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • AAT Klub

  Alle dage 50 kr. i rabat

 • Sæsonkort

  Gælder til alle dage

 • Spilleperiode

  8. – 23. oktober 2021

 • Varighed

  1 time og 40 min (ingen pause)

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

“DER FINDES INGEN LYKKELIG KÆRLIGHED. KUN SULTNE ULVINDER”

Vi fortæller alle sammen historier om os selv – ikke kun til hinanden, men også til os selv. Om vores liv, vores formål i verden og vores kønsmæssige identitet. Kan vi på nogen måde frigøre os fra disse fortællinger?

En mand og kvinde sidder i en paradisisk have. De har en fælles fortid, og efter mange år hver for sig mødes de igen. Hun har levet et intenst liv med mange mænd og brudte normer. Han har imidlertid kun levet sit liv gennem de historier, som andre mennesker har fortalt ham.

Sammen taler de to om kærligheden, om livet, om længsler, om friheden, om forholdet mellem mænd og kvinder. På overfladen ser alt indbydende poetisk ud, og den sommerlige dialog mellem manden og kvinden rummer en sælsom skønhed. Men under overfladen lurer smertefulde temaer som de to køns forhold til hinanden, behovet for kvindefrigørelse og spørgsmålet om, hvorvidt de nogensinde kan finde hinanden igen.

Peter Handke, som i 2019 modtog Nobelprisen i litteratur, har skrevet denne gribende duet, hvor han konsekvent spiller kønnene og deres indbyrdes kamp ud mod hinanden. Forestillingens to roller indtages af Martin Ringsmose og Camilla Gjelstrup. Den paradisiske scenografi er skabt af den unge og fremadstormende scenograf Ditte Marie Walter Tygesen.

Spilledage

21/10

torsdag

 • De skønne dage i Aranjuez

  Lille Scene kl. 20:00

  Køb billet

  Få pladser

22/10

fredag

 • De skønne dage i Aranjuez

  Lille Scene kl. 20:00

23/10

lørdag

 • De skønne dage i Aranjuez

  Lille Scene kl. 16:30

Scenograf og instruktør fortæller

Introduktion til De skønne dage i Aranjuez

Afspil video

Nordjyske
Sceneblog.dk
iscene.dk
Under ”De skønne dage i Aranjuez” var jeg totalt opslugt af den meget smukke fortælling om en kvinde og en mand i Peter Handkes fortryllende sproglige univers.
De skønne dage i Aranjuez er med Martin Ringsmose & Camilla Gjelstrups fine spil, og ikke mindst elegant tilbageholdte passion, blevet et glødende sensommerdrama i det gennemtænkte scenerum på Aalborg Teaters Lille Scene.
Aalborg Teaters De skønne dage i Aranjuez kræver spidsede ører og en uvant sans for stilhed og langsommelighed. Trods symbolvrimmel i både tekst, lyd og scenografi er det et seværdigt bud på eksistentiel refleksion i en tid, hvor vi har netop mere tid til rådighed.

Ét kort til en verden af teateroplevelser

Når du har sæsonkort, kan du frit vælge, hvor mange af sæsonens 22 forestillinger, gæstespil og arrangementer, du vil opleve. Og hvilken aften du vil opleve dem. Du skal bare bestille en gratis billet, når du vil i teatret.

Priser for sæsonkort 21/22
Kun 1.395 kr.
Unge under 25 år: kun 495 kr.
Studerende: kun 595 kr.

Læs mere om sæsonkort


START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forlag
Colombine Teaterforlag

Forfatter
Peter Handke

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Ditte Marie Tygesen

Oversætter og dramaturg
Jens Christian Lauenstein Led

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Hannibal Dahl

Vil du vide mere?

Program

Læs forestillingsprogrammet til De skønne dage i Aranjuez.

Download program

Nyhed: Videointroduktion

Som noget nyt tilbyder vi nu videointroduktioner til udvalgte forestillinger ved en af teatrets dramaturger. Videointroduktionen til De skønne dage i Aranjuez lægges ud omkring premieren og varigheden er ca. 5 – 10 minutter.

“Jeg mener ikke noget, jeg er kun et menneske”

Klumme om forfatter Peter Handke af teaterdirektør Hans Henriksen.

Læs artikel

“DER FINDES INGEN LYKKELIG KÆRLIGHED. KUN SULTNE ULVINDER”

Køb billet