Lille Scene

Genre: Drama af Jon Fosse

Jeg er vinden

Køb billet
Forestillinger
Billetpriser
 • Normalpris

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • AAT Klub

  Alle dage 50 kr. i rabat

 • Sæsonkort

  Gælder til alle dage

 • Spilleperiode

  20. november – 18. december 2021

“KAN MAN VÆRE LYKKELIG, NÅR MAN ER ULYKKELIG?”

Døden kan være svær at tale om. Også for den, der ikke længere kan holde livet ud, og som derfor ønsker at gøre en ende på det. Men hvad nu, hvis man nu kunne få hjælp fra det hinsides til at få sat ord på det uudsigelige?

Den Ene og Den Anden er to venner, som rejser afsted i en lille båd på et stort ocean. Den Ene længes efter døden, for hun kan ikke længere holde livet ud. Men hun frygter også døden, og det er svært for hende at sætte ord på dette modsætningsforhold. Den Anden gør imidlertid, hvad hun kan for at hjælpe. I form af metaforer og en fortløbende søgen efter veje til at få sagt det, der ikke lader sig sige.

Aalborg Teaters nye husinstrukør, Camilla Kold Andersen, debuterer med denne forestilling, der er skrevet af norske Jon Fosse, en af verdens mest oversatte og spillede dramatikere. Fosse er kendt for sin ordknappe og præcise stil såvel som sine mangefacetterede figurer, der altid rummer flere lag, end man først lige tror.

Således udgør Jeg er vinden en klassisk Fosse-forestilling – dog med det twist, at de to karakterer, som i Fosses manuskript er mænd, denne gang spilles af kvinder: Nemlig Karla Rosendahl og Marie Knudsen Fogh.

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Ét kort til en verden af teateroplevelser

Når du har sæsonkort, kan du frit vælge, hvor mange af sæsonens 22 forestillinger, gæstespil og arrangementer, du vil opleve. Og hvilken aften du vil opleve dem. Du skal bare bestille en gratis billet, når du vil i teatret.

Priser for sæsonkort 21/22
Kun 1.395 kr.
Unge under 25 år: kun 495 kr.
Studerende: kun 595 kr.

Læs mere om sæsonkort


START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Interview: ”Jeg håber ikke, at jeg lykkes, for så kan jeg lige så godt gå hjem”

Camilla Kold Andersens første forestilling som Aalborg Teaters nye husinstruktør bliver Jon Fosses Jeg er vinden, som er en poetisk refleksion over det uforståelige ved selvmord.

Hun fortæller i dette interview om, hvad hun gerne vil opnå som instruktør – både i forhold til denne specifikke forestilling og som husinstruktør i sin gamle hjemby. Desuden afslører hun, hvad der fik hende til at indse, at den udfordrende Fosse faktisk er en sublim dramatiker.

Læs interview

Holdet bag

Forlag
Colombine Teaterforlag

Forfatter
Jon Fosse

Instruktør
Camilla Kold Andersen

Scenograf
Ditte Marie Walter Tygesen

Vil du vide mere?

Nyhed: Videointroduktion

Som noget nyt tilbyder vi nu videointroduktioner til udvalgte forestillinger ved en af teatrets dramaturger. Videointroduktionen til Jeg er vinden lægges ud omkring premieren og varigheden er ca. 5 – 10 minutter.

“KAN MAN VÆRE LYKKELIG, NÅR MAN ER ULYKKELIG?”

Køb billet