Tilbage til nyheder

AAT Stream: Kom til gratis online premiere på ny dramatik

24. februar 2021

17. marts 2021 er der premiere på del #2 af den interaktive forestilling Jeg har skudt mig selv for sidste gang – spritny dramatik skrevet direkte til AAT Stream af teatrets husdramatiker Julie Maj Jakobsen. Forestillingen er i tre dele, der skrives og udvikles fra gang til gang.

Næsten inden blækket er tørt og efter kun en enkelt dags prøver kaster Aalborg Teaters skuespillere sig ud i denne live streaming i samarbejde med publikum.

Spilledagene er:
Jeg har skudt mig selv for sidste gang #1
Onsdag 3. marts kl. 20:00

Jeg har skudt mig selv for sidste gang #2
Onsdag 17. marts kl. 20:00

Jeg har skudt mig selv for sidste gang #3
Onsdag 7. april kl. 20:00

Link til live streamStream forestillingen her 

Jeg har skudt mig selv for sidste gang
Hvordan var det gået Hedda, hvis hun ikke havde begået selvmord, hvad hvis Tine ikke havde druknet sig – ulykkelig over sin situation og var det virkelig nødvendigt for den unge Werther at gribe til våben? Det er nogle af de spørgsmål som Julie Maj Jakobsen tager fat på i den nye interaktive teaterforestilling Jeg har skudt mig selv for sidste gang.

De er løbet væk fra de kendte forestillinger, de plejer at leve i, fordi de ønsker en forandring. Figurerne slippes løs, mødes, og publikum får lejlighed til at give dem gode råd og træffe nogle valg for dem.

Interaktivt teater
Som publikum får du mulighed for hjemmefra at tage aktiv del i hvordan historien skal udvikle sig. Tre gange i løbet af aftenen kan du deltage i interaktive afstemninger, og på den måde er du med til at afgøre historiens videre forløb.

Chat med publikum og skuespillere
Når vi nu ikke kan mødes i teatrets foyer eller café har du mulighed for at chatte med de øvrige publikummer både undervejs og efter forestillingen.

Efter forestillingen vil du også have mulighed for at chatte med de medvirkende skuespillere, som sidder klar til at svare på alt mellem himmel og jord.

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere