Tilbage til nyheder

#MeToo – og hva’ så nu?

3. april 2018

#MeToo – og hva’ så nu?
Gratis debatarrangement
Mandag 9. april kl. 19.00 – 21.30 på Aalborg Teater
Kl. 19.00 – 19.30: Fernisering af #MeToo-mosaikken
Kl. 19.30 – 21.30: Debat
Hent dine gratis billetter her

Aftenen starter med fernisering af #MeToo-mosaikken  en filmisk mosaik med #MeToo oplevelser fra 100 danskere genfortalt af 100 skuespillere. Derefter afholder vi debat om #MeToo under overskriften MeToo – og hva’ så nu?

Debattører
Bibi Lykke, stylist
Anne-Dorrit, Krisecenter for kvinder
Mads Veiby, iværksætter
Jeppe Søe, journalist og debattør
Anne Hegelund, Feministisk oprør

Vært
Christian Gade Bjerrum

 

Om #MeToo-mosaikken
100 skuespillere genfortæller hver én enkelt #MeToo beretning fra kvinder og mænd, som har oplevet sexismen i dens forskellige afskygninger. #MeToo mosaikken byder på historier fra parkeringsvagten, slagtereleven, professoren, den studerende, rengøringshjælperen, det unge sportstalent, psykologen, spejderen, stykgodschaufføren, asylansøgeren, lægen og historier fra mange andre fag samt hverdagshistorier fra privatsfæren.

#MeToo har brudt en tavshedskultur, og nu er det tid til at lytte til de mange historier der findes og reflektere over, hvorvidt vi reelt ønsker et samfund med en kulturelt indgroet sexisme og uligestilling mellem kønnene.

#MeToo-mosaikken er produceret af Meta Film Doc.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere