Tilbage til nyheder

Oplevelser i vinterferien 2022

10. februar 2022

Vinterferien byder i år på hele tre oplevelser på Aalborg Teater. Der er som altid noget for både små og store teatergængere. Til børnefamilierne byder vi på familieforestillingen Kejserens nye klæder i dagtimerne. Og de voksne kan kaste sig over Edward Albee’s psykologiske mesterværk Hvem er bange for Virginia Woolf? på Store Scene og det nyskrevne stykke Morgenlandet på Lille Scene.

Kejserens nye klæder

HC Andersens berømte eventyr er blevet gendigtet og instrueret af Viktor Tjerneld, hvor han inkorporerer de sociale medier og menneskets afhængighed af selviscenesættelse. Det hele er pakket ind i et fantastisk farverigt univers fuld af humor. Kejseren er stærkt populær, han klæder sig altid i overensstemmelse med den seneste mode, og han er en stjerne på catwalken. Kejseren har swag! Men moden forandrer sig hurtigt. Det fantastisk smukke og fluffy tøj, som kejseren iklæder sig om morgenen, kan allerede om aftenen være forfærdeligt og forældet.

I vinterferien spiller forestillingen formiddage fra 19. – 26. februar på Store Scene.
Forestillingen anbefales til børn fra 5 år.
Billetter til børn under 15 år koster kun 80 kr.
Læs mere om Kejserens nye klæder.

Edward Albee’s Hvem er bange for Virginia Woolf?

Edward Albees Tony-vindende forestilling debuterede på Broadway i 1962 og blev efterfølgende filmatiseret med hele 5 Oscars til følge. I denne opsætning indtager Martin Ringsmose og Marie Knudsen Fogh rollerne som George og Martha. Teaterdirektør Hans Henriksen instruerer, mens hans makker gennem snart 20 år, Nicolaj Spangaa, står for scenografien.

I vinterferien er der aftenforestillinger fra 18. – 26. februar på Store Scene.
Læs mere om Edward Albee’s Hvem er bange for Virginia Woolf?.

Morgenlandet af Julie Maj Jakobsen

I denne helt nye forestilling kaster Aalborg Teaters husdramatiker, Julie Maj Jakobsen, sig ud i en undersøgelse af nutidens højreradikale bevægelser, og hvordan polariseringen spiller en større og større rolle i vores tilværelse. Alle vil fællesskabet. Men alle har også deres egen fornemmelse af, hvad ’fællesskab’ egentlig betyder. Er det i denne polariserede tid overhovedet muligt at have en fælles virkelighed, eller er vi dømt til at leve med splittelsen?

I vinterferien spiller forestillingen om aftenen fra 18. – 26. februar på Lille Scene.
Læs mere om Morgenlandet af Julie Maj Jakobsen.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere