Sigrid Husjord

Uddannet på The Commedia School københavn 2006-2007 & Lee Strasberg Film & Teatre Institute 2007, New York

På Aalborg Teater har Sigrid Husjord sammen med 6 andre skønne kvinder spillet Alice i ”Alice i Eventyrland”.

Sigrid Husjord har spillet et hav af roller på den danske teaterscene, på trods af at hun faktisk er fra Norge. Debuten fik hun i sin rolle som Joker i ”Hamlet” på Gladsaxe Ny Teater i 2007, og i 2008 turnerede hun med Dansescenens opsætning ”Grasping the floor with the back of my head”. I 2010 bød Aveny-T på ”Big Wheel Café” og ”Guldfeber” med Sigrid på rollelisten, ligesom hun gav den som krigerprinsessen Tili i Cirkus Summarum. 2011 blev året med dans i turneforestillingen ”Perfect”, ”Jagten på et plot” i Dansehallerne, og en birolle i ”Oliver med et twist” på Nørrebro Teater, der kastede en Reumert-pris af sig. I 2012 kunne Sigrid opleves som ’Lille Luder’ i ”Sex og Vold” på Husets Teater, og på Østre Gasværk i ”Media Machine”.

På TV har vi haft mulighed for at opleve Sigrid som krigerprinsesserne Tili og Skave i ”Barda” i 2009 og 2012. Desuden spillede Sigrid Benz i TV2s julekalender “Tvillingerne og Julemanden” (2013).

I 2012 modtog Sigrid en Reumert for Bedste Birolle i ”Oliver med et twist”, ligesom hun var nomimeret til Bedste Skuespillerinde (Cairo International Festival for Experimental Theatre) og Bedste Kvindelige Performer (Dublin Fringe Festival) i ”Grasping the floor with the back of my head” i 2008.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater