Tilbage til nyheder

Syvende forestilling på Borgerscenen

10. februar 2019

Prøverne i er fuld gang på den syvende forestilling på Aalborg Teaters Borgerscene. Her medvirker 7 borgere, der alle er enten er “unge” eller “gamle”, men som alle deler den samme passion: Musik. Det udmunder sig i en teaterkoncert på Aalborg Teaters Lille Scene. Du kan læse mere om de medvirkende her.

Ca. 40 år adskiller de to generationer. De unge er født omkring år 2000 eller lidt før, og kender slet ikke en verden uden smartphones, SMS for ikke at snakke om internettet som sådan. Deres bedsteforældre var unge omkring 1968 og sikkert enten en del af et ungdomsoprør eller i oprør over det. Begge grupper har haft og har deres musik. De personlige favoritter, generationshits og de evige melodier.

Læs mere om Spotify og Radio Luxembourg. Spiller 2. februar – 6. marts 2019.

Flere nyheder

Kom til kommunistisk aften

Gratis arrangement: lørdag 15. april 2023. Mød kommunister og nogen, der gerne vil lege, at de er det. Kom og drøm om lighed en enkelt gang.

Læs mere

Prøvepublikum søges

Få et kig ind i teatermaskinen som prøvepublikum 29. og 31. marts på 'Medarbejderudviklingssangen'. Det er helt gratis og der er et stærkt begrænset antal pladser.

Læs mere