Tilbage til nyheder

Tine vender tilbage i 2022

12. oktober 2021

Publikum har taget rigtig godt imod Runar Hodnes iscenesættelse af Herman Bangs Tine. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at forestillingen vender tilbage i foråret 2022, hvor forestillingen spiller fra 23. marts til 2. april på Store Scene.

Billetsalget er startet.

Om forestillingen

Tine er en gribende og tragisk kærlighedshistorie, der udspiller sig før og under krigen i 1864. Hovedpersonen er degnens datter, som er pige i huset hos skovrider Berg på Als. Hun er veninde med hans kone – men også hemmeligt forelsket i Berg. Dette dilemma er imidlertid det reneste vand ved siden af den furore, som i form af krigens grusomheder skyller ind over det ellers så stille samfund på Als.

Skovriderfruen og sønnen bliver bragt i sikkerhed, men Tine bliver tilbage sammen med Berg. Midt i de dramatiske begivenheder udvikler der sig et kærlighedsforhold mellem den unge pige og skovrideren, og den både desperate og dødsdømte kærlighed finder sin fuldbyrdelse, mens lyden af buldrende kanoner og altfortærende flammer omgiver de elskende.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater

Flere nyheder

Readings på AAT Stream

28. og 29. oktober live streamer vi gratis readings af tekster fra de fremadstormende danske dramatikere Sonja Ferdinand og Regina Rex. Vi læser et lille udvalg af deres tekster, og har dem på besøg i AAT Stream til en samtale om deres arbejde.

Læs mere

Hæderslegat til aktuel scenograf

Scenograf Ditte Marie Walter Tygesen, der lige nu er aktuel på Aalborg Teater, har fået tildelt et særligt hæders- og genåbningslegat fra Wilhelm Hansen Fonden.

Læs mere

Åbent hus i efterårsferien

Kom med bag kulisserne på Aalborg Teater tirsdag 19. oktober kl. 12 - 16. Der vil bl.a. være et stort kostumesalg, rundvisninger og klæd-ud-rum.

Læs mere