Tine

Forestillinger

Dødsdømt kærlighed
Tine er Herman Bangs mesterlige klassiker om et stykke Danmarkshistorie, som er en del af os alle. Men først og fremmest er det en gribende og tragisk kærlighedshistorie i krigens skygge. I året 1863 er degnens datter Tine pige i huset hos skovridderen på Als. Hun er veninde med fruen i huset – og hemmeligt forelsket i skovridderen selv. Men den skygge i livet er for intet at regne mod det, der kommer, da krigens alvor og grusomheder rammer det stille samfund på Als. Skovridderfruen og sønnen er bragt i sikkerhed og skovridderen må til fronten.

Under de dramatiske begivenheder udvikler der sig et kærlighedsforhold mellem Tine og skovridderen. Desperat og dødsdømt kærlighed finder sin fuldbyrdelse til lyden af buldrende kanoner og altfortærende flammer. Et kærlighedsforhold der får fatale følger.

Prisvindende instruktør Runar Hodne iscenesætter forestillingen, og med sig har han den danske sanger og sangskriver Lydmor, der komponerer stemningsfuld og smuk elektronisk musik til forestillingen.

Kom trygt i teatret
Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos
Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.
 • Billetpriser

  120 - 295 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 160 kr.

 • Studerende

  90 - 180 kr.

 • Premiere

  23. januar 2021

 • Sidste spilledag

  27. februar 2021

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Drama af Herman Bang

Spilledage

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Herman Bang

Instruktør
Runar Hodne

Scenografi og lysdesign
Ulrik Gad

Kostumier
Maria Gyllenhoff

Komponist
Lydmor/Jenny Rossander

Vil du vide mere?

Introduktion

Kom til gratis introduktion på Tine torsdag den 28. januar

Book her

Undervisningsmateriale: Ungdomsuddannelser

Download gratis undervisningsmateriale til ungdsomuddannelserne. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale