Tilbage til nyheder

Vi søger beboere i Aalborg til at medvirke i ny forestilling

25. august 2021

Helt konkret er vi på jagt efter en opgang med ca. 6 lejligheder i Aalborg, hvor beboerne har lyst til at medvirke i AAT Streams næste forestilling: LIVET, der streames 20. – 26. november 2021.

Vil du og din opgang være med til at hylde lejlighedslivet i byen?
Har du lyst til at åbne dine døre og invitere os indenfor, fortælle din historie – fortælle om de ting du omgiver dig med – hvorfor du bor netop der – hvordan du har det med dine naboer. Og ikke mindst har dine naboer også lyst til at være med, så er det måske lige netop jer vi søger.

For jer som beboere er dette en helt fantastisk mulighed for at lære jeres naboer endnu bedre at kende, skabe et nyt fællesskab om et fælles projekt, knytte nye venskaber og så er det bare en unik chance for at få en helt anderledes oplevelse.

Gennem de historier vi hører, vil vi søge at finde forbindelserne, lighederne og forskellene mellem de mennesker, der lever tæt sammen i et etagebyggeri i Aalborg.

Vi går i dybden med de relationer, der allerede er opbygget og prøver at finde forbindelser mellem de beboere, som ikke kender så meget til hinanden.

Vil du vide mere om, hvad det indebærer at deltage eller tilmelde din opgang skal du kontakte:
Researcher
Cille Melgaard
Mobil: 5014 2393
Mail: opgang@aalborgteater.dk

Og her er en hilsen fra forestillingens instruktør Kristoffer Lundberg:

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere