Tilbage til nyheder

Aarhus og Aalborg Teater samarbejder om West Side Story

25. april 2017

De to jyske landsdelsscener i Aarhus og Aalborg forener kræfterne og præsenterer en af de største musicalopsætninger i de to teatres historie. Musicalklassikeren West Side Story får premiere på Aarhus Teater 23. marts og åbner Aalborg Teaters sæson 2018/19 i august 2018.

Det er første gang i 10 år, at de to teatre samarbejder om en stor opsætning. Teaterdirektør på Aalborg Teater Hans Henriksen udtaler:

Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Aarhus Teater om denne forestilling. ”West Side Story” er en meget stor musicalproduktion, og det vil ikke være muligt at præsentere den for vores publikummer i den udgave, som den virkelig fortjener og kræver, hvis ikke dette samarbejde var blevet en realitet. Jeg håber, at det kan skabe præcedens for fremtidige samarbejder mellem landsdelsscenerne.

Køb billetter her

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere