Tilbage til nyheder

Corona-retningslinjer i sæson 21/22

16. august 2021

Aalborg Teaters sæson 21/22 åbner med opdaterede Covid-19 regler for kulturarrangementer. Få et overblik her:

Ingen restriktioner: Fra 10. september 2021 er Covid-19 ikke karakteriseret som en samfundskritisk sygdom og alle restriktioner er ophævet.

Fulde sale: Afstands- og arealkravet er ophævet fra 14. august 2021, hvilket betyder, at du nu må sidde ved siden af dem, du følges med i teatret. Samtidigt er alle pladser sat i salg.
OBS: Hvis du købte billetter, da vi kun havde en ½ sal i salg, så bliver I automatisk rykket sammen, så du kommer til at sidde ved siden af dem, du købte billet med.

Ingen coronapas: Fra 1. august 2021 skal du ikke længere vise coronapas, når du besøge Aalborg Teater.

Mundbind er frivilligt: Det er frivilligt om du vil bære mundbind, når du bevæger dig rundt på Aalborg Teater. Kravet om mundbind blev ophævet 14. juni 2021. Vores forhusværter bærer fortsat visir.

Det er stadig rigtig vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at komme i Aalborg Teater som publikum. Derfor har vi stadig en række forholdsregler, der skal gøre det sikkert at besøge teatret. Du kan få hele overblikket over aktuelle retningslinjer på Kom trygt i teatret. Bemærk at Teatercaféen har særskilte retningslinjer, læs om dem på Kom trygt i Teatercaféen.

Vi glæder os til at se dig på Aalborg Teater i sæson 21/22.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere