Tilbage til nyheder

Ekstra forestillinger på trilogien om Anita

3. marts 2023

Anmelder-stjernerne drysser ned over Henrik Szklanys vidunderlige og rørende om Anita og hendes familie og deres problemer med tvangsauktion, tvangsfjernelse og tvangsanbringelse. Også publikum er ovenud begejstrede for forestillingerne.

For at give de nordjyder der endnu ikke har set trilogien, mulighed for at få denne oplevelse, spiller Aalborg Teater ekstraforestillinger den 16., 17. og 18. marts – hvor der er mulighed for at se Alle mulige ting til salg (torsdag 16. marts), Revolution i kommunen (fredag 17. marts) og slutte af med sidste del i trilogien Dødsbo på pløjemarken (lørdag 18. marts).

Lørdag den 11. marts spilles alle tre forestillinger samme dag til vores maraton-dag, men har publikum ikke mulighed for at deltage i dette enestående arrangement i dansk teater, er muligheden nu åben for at se alle tre forestillinger tre aftner i træk – og det er en oplevelse som man ikke bør snyde sig selv for.

Det er teater med noget på hjerte, hvor publikum får grint, grædt og noget til eftertanke.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere