Lille Scene

Ny dansk dramatik

Er det bare en overgang?

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • AAT Klub

  Alle dage 50 kr. i rabat

 • Sæsonkort

  Gælder til alle dage

 • Spilleperiode

  Forestillingen er aflyst

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

EN FORESTILLING OM, HVOR VI ER – OG HVOR VI ER PÅ VEJ HEN

Livet er én lang bevægelse. Det eneste vi kan regne med er, at alt forandrer sig. Og det, der var, bliver til noget andet.

Velkommen til denne helt nye forestilling som sætter fokus på temaet ’overgange’: Både de overgange, vi oplever som individer – ikke mindst aldersmæssigt gennem livet – og de epokegørende overgange, som hele samfund gennemlever. Resultatet er en inspirerende undersøgelse af, hvordan overgange både bevidst og ubevidst danner skelsættende rammer omkring vores eksistens.

Kamilla Wargo Brekling er en vaskeægte auteur – en dramatiker, som også instruerer/iscenesætter sine egne forestillinger, ofte i samarbejde med Karina Dichov Lund. Wargo Brekling har vundet anerkendelse for sin helt særlige metode, som er baseret på lange samtaler med skuespillere om en given tematik. Ud fra disse samtaler komponerer hun så sine forestillinger, som altid er både overraskende og stærkt underholdende. Skuespillerne, som Wargo Brekling har haft lange samtaler med om ’overgange’, er Aalborg Teaters ensemble.

Holdet bag

Forfatter
Kamilla Wargo Brekling

Instruktør
Kamilla Wargo Brekling

Scenograf
Helle Damgård

Co-instruktør og koreograf
Karina Dichov Lund

Vil du vide mere?

Nyhed: Videointroduktion

Som noget nyt tilbyder vi nu videointroduktioner til udvalgte forestillinger ved en af teatrets dramaturger. Videointroduktionen lægges ud omkring premieren.