Store Scene

Komedie af Pierre Beaumarchais

Figaros bryllup

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  150 – 290 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 – 160 kr.

 • Spilleperiode

  3. maj – 15. juni 2019

 • Varighed

  2 timer og 20 minutter inkl. pause

Forestillinger

Hvem får første nat med bruden?

Figaros bryllup er en lystig blanding af kærlighedsforviklinger, stærke kvinder og forvirrede mænd tilsat et stænk eftertænksomhed og en enkelt lærestreg eller to.

Bliver bruden forført af greven?
Tempoet er højt og forviklingerne utallige. Figaro og Suzanne er forelskede og skal giftes, og greven har lovet at afstå fra sin ret: at få den første nat med bruden. Eller har han…? Figaro, Suzanne og grevinden vil standse grevens plan, og dette giver både morsomme og uforudsete forviklinger.

‘Figaros bryllup’ som teaterforestilling
Mange vil sikkert forbinde Figaros bryllup med Mozarts mest berømte opera. Figaros bryllup er oprindeligt skrevet som et skuespil, hvilket også er det vi præsenterer. Det bliver en flot visuel opsætning med overdådige kostumer og storslået scenografi.

Trailer

Figaros bryllup

Afspil video

Scenekanten
Nordjyske
Ungt teaterblod
Kulturkongen.dk
XQ28.dk
Figaros bryllup på Aalborg Teater er en fantastisk flot opsætning i alle henseende, fra scenografi, musik, kostumer til skuespilpræstationer. Uden tvivl en opsætning jeg vil huske.
Aalborg Teaters Figaro er en berigende og skøn fornyelse af en af teaterhistoriens skelsættende frembringelser. Fra start til slut morsom og underholdende.
Jeg lover, at du får en komedie, der gør det som komedier er bedst til. Nemlig at give en god portion livsglæde og intens træning af lattermusklerne tilsat en vis portion klogskab. Jeg vil blive overrasket, hvis du ikke kommer i godt humør, og får lidt perspektiv på vores hektiske og til tider selvhøjtidelige hverdag. Denne opsætning er meget velegnet til et ungt publikum.
Det er utroligt velspillet og en solid god præstation af samtlige skuespillere.
Alt i alt en velspillet opførelse af en gammel men stadig fuldgyldigt underholdende og relevant forviklingskomedie med bid.

Overdådige kostumer

Figaros bryllup

Afspil video

Holdet bag

Forfatter
Pierre Beaumarchais

Oversætter
Jesper Kjær

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Aleksandr Orlov

Kostumer
Irina Cherednikova

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Lysdesigner
Stanislav Svistunovich

Lyddesigner
Kristian Berg

Vil du vide mere?