Hedda Gabler

Forestillinger

Farligt spil
Hedda Gabler leger med skæbnen. Hun spinder alle ind i sit charmerende spind og indleder et farligt spil, der får fatale følger.

Efter sidste sæsons store succes Et dukkehjem præsenterer Aalborg Teater endnu et af Henrik Ibsens store klassiske dramaer – Hedda Gabler.

Hedda lever i et praktisk og lidenskabsløst ægteskab og føler sig fanget i den forkerte rolle som hjemmegående pynt. Hedda flirtede i sin ungdom med den vilde, geniale, men alt for udsvævende Lövborg. Hun valgte i stedet rolige, søde Tesman. Og hos ham får hun det dejlige hus og det gode liv, som hun troede, hun drømte om, indtil hendes gamle flirt uventet dukker op.

Det er ubærligt, og Hedda kaster sig ud i en altødelæggende dødedans, som river alt og alle med sig, da Hedda mister kontrollen over både sig selv og sin egen skæbne.

Information om COVID-19
Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed meget alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger. Læs mere her.

 • Billetpriser

  120 - 295 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 160 kr.

 • Studerende

  90 - 180 kr.

 • Premiere

  26. september 2020

 • Sidste spilledag

  24. oktober 2020

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Drama af Henrik Ibsen

Spilledage

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Ibsen

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Vil du vide mere?

Introduktion

Kom til gratis introduktion på Hedda Gabler tirsdag den 29. september.

Book her

Undervisningsmateriale: Ungdomsuddannelser

Download gratis undervisningsmateriale til ungdomsuddannelserne. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).