Lille Scene

Genre: Ny dansk dramatik af Thomas Markmann

Ekstraforestillinger

Kød

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • AAT Klub

  50 kr. i rabat alle dage

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  6. – 29. maj 2021

 • Varighed

  Ca. 1 time og 50 minutter (ingen pause)

 • OBS: Særlig information

  Der forekommer røg, stroboskoplys og nøgenhed

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

Kun for dumme svin

‘Kød’ er et hæsblæsende og vildt stykke ny dansk dramatik, der stiller tilskueren spørgsmålet: Hvordan ville du have det, hvis det var dig, der var svinet?

Sissel og Johan mødes til en fest, hvor kødet steger, så fedtet flyder, og kød indtages i rå mængder. Sissel og Johan får gennem stegeosen hurtigt et godt øje til hinanden, stikker af og – møder en talende gris. Er de så fulde? Er det Sissel, der er skør, når hun vil have den med hjem, eller er det Johan, der er hjerteløs, når han ikke vil? I hvert fald finder de alle tre hjem i lejligheden, og nu begynder svineriet at tage fart. Det er slet ikke så let at være gris i et land, hvor der årligt slagtes knap 20 millioner svin.

Efter succesforestillingerne ‘Beton’ og ‘Drengen der ville være vægtløs’ sætter Thomas Markmann – en af de mest markante stemmer i dansk dramatik – nu tænderne i det kød, vi næsten alle spiser, men hvis produktionsproces ingen vil høre om…

Ekstraforestillinger: 22. – 29. maj 2021

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.
Kulturen.nu
Top underholdning fra start til slut. Kropsligt teater med både nøgenhed og splat. Meget fysisk fortalt. Og hele tiden det ene gode grin efter det andet.

Jamen du godeste! Se det for dælen. Du vil ikke fortryde.

Publikum mener

Lis jensen

Det var godt nok ikke lige mig. Meget forvirrende. Meget højlydt til tider. Ventede egentlig bare på at blive lukket ud.

9. May 2021

ingrid guse

det var en forrygende forestilling. mig, som slagtermesterdatter, der tidligere, havde set nok døde svin på slagteriet i nørresundby, var det en øjenåbner. jeg er glad for, at jeg skulle hjem til fest med familie og vegetarisk lagsagne.

9. May 2021

Grethe Christensen

8. May 2021

Kenneth Nielsen

Provokerende, grænseoverskridende og vanvittig forestilling. Du enten elsker eller hader den. Jeg ved ikke hvorfor, jeg elskede den. Men det gjorde jeg sgu. Mærkværdigvis

8. May 2021

Lise Poulsen

Super forestilling med mange perspektiver på KØD. Fantastisk stemning og gang i den

8. May 2021

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Dramatiker
Thomas Markmann

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Marie Rosendahl Chemnitz

Lysdesign
Mia Willett

Lyddesign
Rune Abel Aagaard
efter ide af Jonas Hvid

Vil du vide mere?

Ekstraforestillinger 22. – 29. maj

Køb billet