AAT Stream

Stream: Teaterkoncert Drømte mig en drøm

Køb billet
Gratis stream på AAT Stream
  • Få adgang med en gratis billet

    OBS: Der er et begrænset antal billetter

  • Spilleperiode

    Stream gratis fra 11. – 20. juni 2021

  • Varighed

    1 time og 17 minutter (inkl. intro)

Forestillinger

Aalborg Teater gør det igen

Gratis stream: Forestillingen kan streames fra 11. – 20. juni 2021 AAT Stream
Husk gratis billet: Find kodeordet til streamen på din pdf-billet

Aalborg Teater har i høj grad taget teten i det danske teaterlandskab, når det gælder streaming af teaterforestillinger. Det gælder både i forbindelse med de landsdækkende nedlukninger og nu i forbindelse med nedlukningen af Budolfi Sogn, som har medført at Aalborg Teater ikke må spille forestillinger med publikum i salene.

Derfor kan publikum over hele Danmark igen tage på rejse i den danske sangskat i teaterkoncerten Drømte mig en drøm. Bag streaming-produktionen står den dygtige og kendte instruktør, filmfotograf og producent Torben Skjødt Jensen, der blandt andet har produceret flere teaterforestillinger.

Teaterkoncerten Drømte mig en drøm
Er man født og opvokset i eller bare bosat i Danmark, kan man ikke undgå at være blevet eksponeret for den danske sangskat, og for mange bringer sangskatten minder med sig, når man lægger øre til de sange, der gennem generationer har været en del af vores nationale arv. Ikke mindst det seneste år har sangskatten igen fundet vej ind i vores liv – når ting bliver vanskelige og fællesskabsfølelsen skal styrkes, tyer vi til fællessangen og den danske sangskat, som vi har gjort det siden det famøse nederlag i 1864.

Med teaterkoncerten Drømte mig en drøm dykker vi ned i vores fælles glæde ved at lytte, genlytte og genfortrylles af den danske sangskat, som i op- og nedture, krigs- og fredstider har bundet os sammen. Den danske sangskat hjælper os til at forstå hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvad vi kan blive til. Glæd dig til en storslået og visuel unik teaterkoncert, der præsenterer både kendte og glemte sange i nye fortolkninger.

Forestillingen er iscenesat af den anerkendte instruktør Jacob Schokking, der har en baggrund som billedkunstner. Den Reumert-vindende svenske scenograf Karin Gille har skabt scenografien og kostumerne, hvor farvevalget udspringer af soldaternes uniformer fra nederlaget i 1864.

Gratis stream: Forestillingen kan streames fra 11. – 20. juni 2021 på AAT Stream
Husk gratis billet: Find kodeordet til streamen på din pdf-billet

Stream forestillingen fra 11. – 20. juni 2021

Hent gratis billet