Udsolgt

Happy hour med Anita og Nabo-John

Forestillinger

Dobbeltforestilling: Alle mulige ting til salg + Revolution i kommunen + menu i Teatercaféen
Nu kan du som noget helt unikt se både Alle mulige ting til salg og Revolution i kommunen på samme aften i en samlet pakke inklusive spisning.

Dramatiker Henrik Szklany, har som noget helt enestående i dansk teater, skrevet en regulær 2’er til succesforestillingen Alle mulige ting til salg med titlen Revolution i kommunen, hvor vi igen følger med i de genvordigheder mennesker i udkanten af udkantsdanmark kæmper med.

Se hele den rørende, medrivende og morsomme historie enten den 28. november og 5., 12. eller ekstraforestillingen 19. december 2020.

Alle mulige ting til salg
I Alle mulige ting til salg bor Anita endnu i sit barndomshjem sammen med sin velvoksne søn på 40, Lars. Anita har nok at gøre med at håndtere strømmen af rudekuverter, men så får Anita idéen om simpelthen at sælge sig ud af den truende tvangsauktion ved at sælge alle mulige ting. Læs mere om forestillingen HER.

Revolution i kommunen
Revolution i kommunen begynder et års tid senere. Anita er flyttet ind hos John og Lars er flyttet til Sjælland, men kommer hjem med et spædbarn og ikke mindst med myndighederne i nakken Men det vil Anita ikke finde sig i og så må hun på barrikaderne. Læs mere om forestillingen HER.

Program for Happy hour med Anita og Nabo-John

Kl. 17.00
Alle mulige ting til salg

Kl. 18.15 – 19.30
Pause med spisning i Teatercaféen

Teatercaféen serverer en lækker tartelet af de helt store. Tarteletskallen er en hjemmebagt butterdejsskal, fyldt med lækker, saftig, økologisk hønsekød og asparges. En tartelet som er vor mor værdig, men med et tvist a la Teatercaféen.

Prisen er inkl. et glas husets vin eller en vand / øl.

Kl. 19.30 – ca 20.45
Revolution i kommunen

Kom trygt i teatret
Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER.

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

 

 • Billetpriser

  495 kr. for hele arrangementet

 • Unge under 25 år

  325 kr.

 • Studerende

  345 kr.

 • Sæsonkort

  165 kr. (for spisning i Teatercaféen)

 • Varighed

  3 timer og 45 minutter

 • Sidste spilledag

  19. december 2020

 • Scene

  Lille Scene

 • Genre

  Ny dansk dramatik af Henrik Szklany

Spilledage

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Szklany

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Laura Rasmussen

Vil du vide mere?