Store Scene

Familiemusical

Rockulven

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  130 – 320 kr.

 • Børn under 15 år

  80 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Spilleperiode

  8. november – 23. december 2017

 • Varighed

  2 ½ time inkl. pause

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

Danmarkspremiere på forrygende familiemusical

Rockulven har gået sin sejrsgang på flere teatre i Norge, senest på Nationaltheatret i Oslo, og har hver gang slået alle publikumsrekorder. På Aalborg Teater er vi stolte over at kunne præsentere den i en ny version for første gang i Danmark. Rockulven tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse og er en moderne musical, som fanger og begejstrer både børn, forældre og bedsteforældre.

Rockulven er en eventyrlig og storslået musical baseret på Brdr. Grimms eventyr om Ulven og de syv gedekid; om kærlighed, forældrerollen og om tiltrækningen mellem det tamme og det vilde. Scenen er befolket med geder, grise, får, en yderst musikalsk abe og mange andre sjove, livlige og fantasifulde dyr.

Hun er alenemor til tre. Inderst inde drømmer hun om spænding, vildskab og rock’n’roll. Noget hun ikke finder i det kontrollerede liv hun lever nu. Han er vild, uforudsigelig, kæk og med glimt i øjet, men savner kærlighed.

Hun er ged og han er ulv. De to modsætninger mødes og det slår gnister. Ulven har det hun søger. Måske skulle hun for en gangs skyld være lidt uansvarlig? Bare en lillebitte flirt med ulven… Men gedens kid bliver ved med at komme imellem dem, og ulven lægger en plan.

Ekstraforestillinger: 18. – 23. december

Trailer

Rockulven

Afspil video

Ungt teaterblod
Nordjyske
Kulturtid
Kulturkongen
Migogaalborg
Teateravisen
Det er nu, du skal samle familien og være sammen om en eventyrlig og yderst underholdende aften. Det er sjældent, at det lykkedes så fortrinligt med en forestilling, der kan tiltale os unge, såvel som børn og voksne – Aalborg Teater har vist, det kan lades at gøre. Godt arbejde.
Det er så vist ikke hverdagskost, at en familieforestilling lykkes så overbevisende og kolossalt underholdende for både børn og voksne. Den stormende applaus ved tæppefald var ikke til at tage fejl af.
“Rockulven” er for første gang kommet til Aalborg fra Norges kanter – og det bør få alle danskere til at strømme til Aalborg Teater. For hold da op, den familiemusical slog benene væk under os.
Forestillingen er et fantastisk tilbud til hele børnefamilien som ønsker en aften med fortryllende underholdning.
Alt i alt en fantastisk vellykket forestilling, som hele produktionen – små som store – kan være enormt stolte over.
Aalborg Teaters nye familiemusical ’Rockulven’ har masser af eventyrsødme, en rå hanulv, en feministisk gedemor – og en charmerende barnestjerne.

Sangtræning

Rockulven

Afspil video

Forvandling fra Christian til Rockulven

Rockulven

Afspil video

TV-spot

Rockulven

Afspil video

Børnekor (sangprøve)

Rockulven

Afspil video

ULVEN OG GEDEKIDDENE I NY FORKLÆDNING

Eventyret om ulven og gedekiddene er et folkeeventyr, der findes i flere versioner og kulturer, med varierende grad af brutalitet. I Brødrene Grimms version, Ulven og de syv gedekid, narrer ulven kiddene til at tro at han er deres mor, og da de åbner døren til huset for at slippe hende ind sluger han seks af dem. Da gedemor kommer hjem, finder hun den sovende ulv, klipper hans mave op og de seks levende kid springer lyslevende ud af ulvens bug. I den noget yngre, men mørkere rumænske version af eventyret, Geden med de tre kid, skrevet af Ion Creangá i 1875, er ulven blevet gedens gudfar, og han dræber rent faktisk to af hendes børn. I begge versioner dør ulven til sidst.

Rockulven er inspireret af, men på samme tid en nyfortolkning af disse to eventyr. Gedemor forlader ikke kiddene fordi hun skal ud og samle mad, men fordi hun keder sig og gerne vil ud og have det sjovt. Hun forelsker sig ovenikøbet i ulven, og det fører til en hel del komplikationer. Men i modsætning til i folkeeventyrene ender det hele godt til sidst, både for gedekiddene og den ikke helt så farlige ulv.

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

I forbindelse med Rockulven serverer Teatercaféen en lækker, hjemmelavet familiebuffet til familievenlige priser. Det er både nemt og bekvemt og I skal ikke stresse over en parkeringsplads kort før forestillingen starter.

Buffeten indeholder masser af livretter til både små og store.

Barn: 95 kr.
Voksen: 155 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forfatter
Tyra Tønnessen frit efter Brødrene Grimm og Ion Creangá

Oversætter
Kenneth Thordal

Komponist
Åsmund Flaten

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Dagny Drage Kleiva

Scenografiassistent
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Rebekka Lund

Kapelmester
Gunhild Kjær

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Musikere
Jacob RoseThomas HamiltonLasse Sandkamm samt kapelmester Gunhild Kjær

Børn (3 medvirkende pr. forestilling)
Alberthe H. ThomsenSofus Krone SørensenJosephine Vosgerau OvergaardSima UgianskyteNanna Kristence Chræmmer Mortensen og Birk Asbjørn Vesterlund

Vil du vide mere?

Print selv-plakat

Hent en plakat med motivet fra Rockulven. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat

Følg forberedelserne bag scenen

Vores fotograf har fulgt kostumeprøverne på Rockulven. Her får du et kig ind til de mange forberedelser, der foregår bag scenen.

Se billeder

Interview med instruktør og Gedemor

Migogaalborg har interviewet instruktør Martin Nyborg og skuespiller Camilla Gjelstrup ifm. Rockulven.

Læs interview

Rockulven bag kulisserne

Migogaalborg har været en tur bag kulisserne ifm. Rockulven.

Læs artikel

“Vennerne synes, det er helt vildt”

TV2 Nord har snakket med Nanna, Josephine og Sofus, der er tre af de seks medvirkende børn i Rockulven.

Læs artikel