Store Scene

Genre: Familiemusical

Rockulven

Billetpriser
 • Normalpris

  130 – 320 kr.

 • Børn under 15 år

  80 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Spilleperiode

  8. november – 23. december 2017

 • Varighed

  2 ½ time inkl. pause

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

Danmarkspremiere på forrygende familiemusical

Rockulven har gået sin sejrsgang på flere teatre i Norge, senest på Nationaltheatret i Oslo, og har hver gang slået alle publikumsrekorder. På Aalborg Teater er vi stolte over at kunne præsentere den i en ny version for første gang i Danmark. Rockulven tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse og er en moderne musical, som fanger og begejstrer både børn, forældre og bedsteforældre.

Rockulven er en eventyrlig og storslået musical baseret på Brdr. Grimms eventyr om Ulven og de syv gedekid; om kærlighed, forældrerollen og om tiltrækningen mellem det tamme og det vilde. Scenen er befolket med geder, grise, får, en yderst musikalsk abe og mange andre sjove, livlige og fantasifulde dyr.

Hun er alenemor til tre. Inderst inde drømmer hun om spænding, vildskab og rock’n’roll. Noget hun ikke finder i det kontrollerede liv hun lever nu. Han er vild, uforudsigelig, kæk og med glimt i øjet, men savner kærlighed.

Hun er ged og han er ulv. De to modsætninger mødes og det slår gnister. Ulven har det hun søger. Måske skulle hun for en gangs skyld være lidt uansvarlig? Bare en lillebitte flirt med ulven… Men gedens kid bliver ved med at komme imellem dem, og ulven lægger en plan.

Ekstraforestillinger: 18. – 23. december

Trailer

Rockulven

Afspil video

Ungt teaterblod
Nordjyske
Kulturtid
Kulturkongen
Migogaalborg
Teateravisen
Det er nu, du skal samle familien og være sammen om en eventyrlig og yderst underholdende aften. Det er sjældent, at det lykkedes så fortrinligt med en forestilling, der kan tiltale os unge, såvel som børn og voksne – Aalborg Teater har vist, det kan lades at gøre. Godt arbejde.
Det er så vist ikke hverdagskost, at en familieforestilling lykkes så overbevisende og kolossalt underholdende for både børn og voksne. Den stormende applaus ved tæppefald var ikke til at tage fejl af.
“Rockulven” er for første gang kommet til Aalborg fra Norges kanter – og det bør få alle danskere til at strømme til Aalborg Teater. For hold da op, den familiemusical slog benene væk under os.
Forestillingen er et fantastisk tilbud til hele børnefamilien som ønsker en aften med fortryllende underholdning.
Alt i alt en fantastisk vellykket forestilling, som hele produktionen – små som store – kan være enormt stolte over.
Aalborg Teaters nye familiemusical ’Rockulven’ har masser af eventyrsødme, en rå hanulv, en feministisk gedemor – og en charmerende barnestjerne.

Publikum mener

Marianne Christensen

Suveræn Forestilling!! Både for børn og voksne. Elskede mimikkerne på alle dyrene - vi var afsted med vores 2 børn på 9 og 12, og den skeptiske 12-årlige var også solgt - skøn oplevelse

16. January 2018

Mie

Super god forestilling. Stor cadeau til alle skuespillerne.

14. January 2018

Julius

Fantastisk

5. January 2018

Ingen

Fantastisk

29. December 2017

Ingerlise Frederiksen

sjov og underholdende stykke som mit barnebarn blev meget underholdt af

26. December 2017

Pernille

Det er en helt igennem fantastisk Forestilling. Orkestreret spiller så smukt, sangene er virkelig gode og sidder fast i hukommelsen. Skuespillerne gør det eminent og jeg bøjer mig i støvet. Stykket er humoristisk og spændende på samme tid og indeholder alt det der gør det til en rigtig familieforestilling.

25. December 2017

Jannie Pedersen

24. December 2017

ArendseRi

Det var en herlig forestilling. Energien fra alle de mange medvirkende gjorde at vores små gæster på 8 og 10 år, havde en rigtig god teateroplevelse. Børnenes sang, Rockulvens rocknumre og grisene fik superpoint. Vi voksne nød også oplevelsen. Måske var den lige et kvarter for lang. Fantastisk som erotikken blev placeret på fineste vis.

24. December 2017

U

Fantastisk show. Intet mindre!

24. December 2017

Iben

Hele familien var godt underholdt under hele forestillingen Rockulven. Den yngste ønsker endda at jeg lærer sangen " Mor er her" så hun kan få den som godnatsang.

24. December 2017

Martine

Super god familie Forestilling - goda var så super dygtig

24. December 2017

Flemming Kanto

Dygtigt udført forestilling, med dygtige skuespillere.

24. December 2017

Karina Træholt

Fantastisk flot Forestilling.

23. December 2017

Hanne Baden

En meget charmerende fortælling med dygtige skuespillere. Hønsene var aldeles uimodståelige med deres kaglen. Ulven blev fremragende fremført med både vildskab og humor. Det gav os et chok med efterfølgende grin, da han pludselig sprang ud i hovederne af os fra orkestergraven. En dejlig juleforestilling for hele familien

23. December 2017

Laursen

Fantastisk aften er alle i familien enige om. Både ham på 14, den italienske udvekslingsstuderende, der ikke taler meget dansk, de to piger på 9 og 11 samt forældrene:-)

23. December 2017

Ulla

Rockulven er både velspillet og velsunget, og børnebørnene jeg havde med, sad stille og var meget optaget af hvad der skete på scenen det meste af tiden. Den yngste af mine børnebørn blev dog noget forskrækket over at rockulven sneg sig ind fra siden af salen, men det var også en stor oplevelse for ham. Det fungerer godt at det ikke kun er scenen der bruges, men også at skuespillerne kommer helt ud til scenekanten - og på gulvet. Musikken var rigtig velspillet og passede godt til stykket.

23. December 2017

Ditte Brix

Fuldstændig fantastisk Forestilling. Både børn og voksne var helt opslugt her.

23. December 2017

Karen Bering

Fantastisk forestilling! Når man får en 6 årig til både at smile, blive rørt og gemme sig i jakken har man ramt noget godt! Flot!

22. December 2017

Jytta Højsleth

22. December 2017

Inger-Lis

En rigtig dejlig fortælling, både for børnebørnene og os bedsteforældre. Kan varmt anbefales.

21. December 2017

Gunnar aastrup

Gode skuespillere og en god atmosfære.Nok mest et stykke for børn Op til 12års alderen ,men sjovt og hyggeligt alligeve

21. December 2017

Jørn Kjær Nielsen

Os morforældre og vores 2 børnebørn nød hvert minut. Børnene sad fanget i hele forestillingen. 6 stjerner er velfortjent.

21. December 2017

Ingeborg

Helt igennem en fantastisk oplevelse.

20. December 2017

Camilla Christensen

Super forestilling.

20. December 2017

Kasper

Flot setup, samt gribende fortælling selv for de yngste

20. December 2017

Anders Weidanz

Mig og min datter Mynte, 6 år. Var meget glade for forestillingen. Vi elskede sangene og synes RockUlven skuespilleren er vildt god!

19. December 2017

Claus Kristensen

Fantastisk flot forestilling...stærke præstationer af skuespillerne, især "Rockulven" Christian Gade var helt i top...heftig stemme, lynhurtig og elegant i bevægelsen - farlig og alligevel "blid under skjorten". Flot scenografi og dejligt med livemusik. Mine børnebørn på 8 og 13 år var fanget fra start til slut og det samme var jeg i den grad... Godt gået hele holdet...

19. December 2017

Åse Larsen

Super god forestilling 🙂 Men der kunne godt ha været skuet lidt ned for lyden

19. December 2017

Lea

En oplevelse for hele familien, hvor børnene sad helt ude på spidsen af stolen for at være sikker på at få det hele med

19. December 2017

Ann Mathiasen

En dejlig familieoplevelse.

19. December 2017

Rasmus Krogh

Fantastisk nyfortolkning af Grimms eventyr - måske skal man ikke være så bange for ulven:-)

19. December 2017

Mogens Jakobsen

Fantastisk. Vi så den to gange med vores børn på 8 og 9. Først på 1. række. Desværre lidt høj scene kant gr. dreje scene. Men nærheden af skuespillerne fascinerer. Næste gang balkon 1. række. De var helt opslugte. Det er en forestilling både børn og voksne nyder. Sublime person karakterer. Og nyd hvordan et menneske ved de små hurtige ryk bevægelser bare ER en fugl. Skal opleves 🙂

19. December 2017

Eva Sørensen

Udemærket forestilling

18. December 2017

Dorte Jes

Super skønt stykke for både store og små. Fed stemme Rockulven har!!

18. December 2017

Helle Krog (og kursister på VUC Brønderslev)

En fantastisk oplevelse for mine unge kursister. For mange af dem en første oplevelse af teatret, men bestemt ikke den sidste! Selve opsætningen og historien var gribende og underholdende for alle. Kvaliteten af skuespillernes præstationer var i top, især børnene imponerede kursisterne. Værd en krone værd!

18. December 2017

Jeanette Hvid Richter

Dygtige skuespillere, god musik, flot sang. Flotte udklædninger. Meget voksen humor på sådan en lummer måde. Sjov, men mest for voksne. I forhold til det var en familieforestilling fra 7 år syntes jeg den ofte manglede at nå den målgruppe.

18. December 2017

Tina Brunø Dahl

Fantastisk forestilling. Når både en dreng på 13 og hans mor nyder forestillingen så har I ramt helt rigtigt. Imponerende præstationer af skuespillerne. ulven var fabelagtig og lige så stærkt spillede de tre gedekid, æslet og hønsene.

17. December 2017

Niels A. Jensen

En dejlig forestilling, hvor skuespillerne kom "ud" til publikum. Vi, 2 voksne med fire børnebørn nød at være i autentisk miljø, hvor det var tæt på skuespillerne og hvor børnebørnene fik den gode fornemmelse af at det var en LIVE forestilling, uden smarte stunts og special effekts som de er så vant til på film. Som det ene barnebarn sagde efter forrestillinge, Jeg glæder mig til toèren. Det var da en værdig anmeldelse, syntes bedsteforældrene.

17. December 2017

Lena Kirkhoff Pedersen

Der var super underholdning hele tiden og fremragende godt spillet af alle, så alle os med en aldersforskel på 63 var begejstret

17. December 2017

Lise Marie Froulund

Nynne og jeg så den for 2. gang den 14 december, og det blev den bestemt ikke dårligere af. En forrygende oplevelse igen, med kompetente skuespillere, som fyrede den max af.

17. December 2017

Rita Berthelsen

Sød, sjov, spændende - ja alle superlativer kan tages i brug. Skuespillerne var rigtig dygtige, især børnene synes vi, var seje... Vi havde børnebørnene med inde og se forestillingen, og de var totalt opslugte. "Mega-god, sjov" - var nogle af ordene. Stor ros til alle medvirkende, og et ønske om en rigtig god og velfortjent juleferie. Venlig hilsen Rita Berthelsen

17. December 2017

Luise og Erica

Fantastisk stykke. Altid en fornøjelse. Vi glæder os til næste gang

17. December 2017

Dorte Weng

17. December 2017

Birthe Hansen

Dejlig forstilling havde børnebørn med de snakke vældig om stykket tak for en god oplevelse

17. December 2017

Malene Bloch

Hyggelig og børnevenlig Forestilling - vi havde drenge på 6 og 4 år med - de var med hele vejen selv fra næstbagerste række

17. December 2017

Inge vestergaard

Fin oplevelse

17. December 2017

Annie Larsen

fantastisk flot familieforestilling. masser af god musik - og også lidt gys og grin til børnene

17. December 2017

Elsemarie Nielsen

God familieforestilling med gode skuespillere og nogle meget dygtige skuespillerbørn. God stemning blandt publikum med mange gode grin.

16. December 2017

Morten Lund

Jeg var i teateret en fredag aften med mine 2 børnebørn på 8 og 10 år. Jeg var lidt skeptisk inden vi skulle af sted, var det nu noget for dem. Men vi havde en rigtig god aften, det var hyggeligt og spændende

16. December 2017

Lis Plenge

En fantastisk forestilling. Vi havde vores barnebarn på 7 år med, hendes teaterdebut. Vi måtte love, at vi skal se flere stykker i 2018. Alle skuespillere og ikke mindst musikken var en dejlig oplevelse.

16. December 2017

Kirsten vinther

En fantastisk forestilling, intet mindre!

16. December 2017

Ann-Louise Heigl

Fantastisk Forestilling! Velspillet, dejlige sange og stemmer. Sjov og spændende.

16. December 2017

Rikke Thrane

Fantastisk på alle parametre ! Vi så den for anden gang, og det var ligeså god en oplevelse som første gang

16. December 2017

Marie

Fantastisk

16. December 2017

Rasmus Jakobsen

15. December 2017

Charlotte from

Det var en fantastisk forstilling. Der var noget for alle aldre. Skuespillerne leverede en fantastisk præstation langt ud over mine forventninger. Det skal siges at jeg havde høje forventninger. Men som altid på Aalborg teater var levende og en stor oplevelse

15. December 2017

Caroline

Flot og festlig oplevelse - dygtige skuespillere, flot opsætning og dejlig musik

15. December 2017

Inger Margrethe Germer

Fantastisk flot

15. December 2017

Elvira

15. December 2017

Dorte

15. December 2017

Vivi Viola Olesen

12. December 2017

Henrik Larsen

Underholdende og familievenlig.

11. December 2017

Tina Birkholm

11. December 2017

Mette

Jeg synes det var en familieforestilling, hvor der både var noget at komme efter for voksne og børn. Flotte kostumer, scenografi og sang. Jeg savnede noget mere stof til eftertanke, man kunne fx godt have spekuleret mere i, hvad det betyder når så store forskelligheder mødes. Afslutningen var desuden ret åben, det kunne være fint med en krølle på Fru Ged og Ulvens efterfølgende forhold.

11. December 2017

Hans Simonsen

Skuespillerne leverer en stor indsats, MEN, det ER en forestilling for børn under 10 - 11 år. Det er ikke for både børn og voksne, ej heller barnlige sjæle.

10. December 2017

Pia K. Holm

10. December 2017

Anne Marie

Sjov og musikalsk forestilling for hele familien

10. December 2017

Hans Clemmensen

Der var tempo på hele tiden, opsætningen var flot, og selvom forestillingen måske var lovlig lang, beholdt alle - også børnene- interessen: Godt gået.

10. December 2017

Anne Marie Lund.

vi havde 4børnebørn med inde at se forestillingen og de var alle vilde med hvad de så.Det var vi bedsteforældre nu også.

10. December 2017

Solveig Kikkenborg

Alt var godt - lang forestilling for en 8-årig.

10. December 2017

Kurt Rasmussen

Fantastisk for både børn og voksne

10. December 2017

Bente.holm47@gmail.com

En rigtig sjov forestilling -- både for små og store -- lyden var lige i det højeste, men det var måske, fordi vi sad for tæt på -- 6. række, men helt bestemt anbefalelsesværdig. Og med en morale.

9. December 2017

jens

fantastisk oplevelse, vore børnebørn var helt væk i historien!

9. December 2017

Inge Lise Gissel

Familien på 8 der var trommet sammen for at se forestillingen, fik sig virkelig en på "opleveren" selv sad jeg og nød forestillingen og alle dens finurligheder samtidig med at jeg glædede mig over hele familiens grin. Familien tæller medlemmer fra 6 til 76. Fantastiske skuespillere, der ramte plet med deres spil og optræden som de mange forskellige dyr, fra kaglende høns til den stygge ulv, som ikke var så styg alligevel. Vi voksne fangede også de mange budskaber som stykket kom med. En fantastisk oplevelsen.

9. December 2017

Henriette Kaae

Fantastisk familieoplevelse

9. December 2017

Anni H

Fantastisk forestilling, underholdning hele vejen igennem. Dog mener jeg godt, at det alderstrin man anbefaler (fra 7 år) kan sættes ned til 4-5 år. Jeg har nemlig et barnebarn på 4 år, som sagtens kunne have været med og det er jeg ked af, at hun ikke var. Havde kun den store med på 7 år.

9. December 2017

Camilla

Skøøøøøn opsætning.

9. December 2017

Bremer Ovesen

Super god og hyggelig familieforetilling - som vi nød med børnebørn

9. December 2017

Bente christensen

En rigtig god Forestilling. Alle både store og små nød den.

9. December 2017

Rockulv Fan❤️

9. December 2017

Familien Nørgaard

En rigtig god oplevelse med gode skuespillere og god musik. Tak for en dejlig aften 😉

9. December 2017

Poul Hedegaard

Der var bare gang i den fra start til slut, stor ros til alle aktører

9. December 2017

Christel Studsgaard

Fantastisk familieforestilling! Flotte kostumer, god musik og dygtige skuespiller. Vi var alle underholdt til fulde.

9. December 2017

Pernille

Super flot forestilling. Fantastiske kostumer, og god humor.

9. December 2017

Torben Svenningsen

Fin forestilling. God musik, godt skuespil og humor for alle aldre.

9. December 2017

Anja

8. December 2017

Bente Sørensen

Rigtig god forestilling og en god fortælling. Super skuespil!

8. December 2017

Joan Borritz

Jeg synes det var en teateroplevelse for både børn og voksne, den var både morsom og alvorlig, havde samfundsmæssige aspekter, det vi ser og føler passer ikke altid sammen, jeg følte mig underholdt.

7. December 2017

Emily

Mig og min veninde elskede den bare, altså min yndlings ihvertfald var ulven, jeg vil virkelig ønske at jeg havde nået at få et billede især med ulven, for de var jov fantastiske. Jeg og min veninde var underholdt hele stykket, og syntes at lossen, æslet og ulven var ret pæne;)

7. December 2017

Marlene Andersen og Sille Leig Kirkegaard

Fantastisk historie, scene, karaterer som blev spillet fuldt ud og med stor overbevisning. Vi er i dag fan af høns - den havde vi aldrig set komme, hvilket vidner om at der i den grad også var overraskelser til publikum og flest som fik os ti at grine højt og længe. Stor respekt for de to hovedroller. Kun ros og begejstring herfra til dem både individuelt men også samspillet herunder forelskelsesscenerne som var svære ikke at leve sig 100% med i. Fantastiske valg til netop de roller 🙂 Vi kommer snart igen...

7. December 2017

Susanne Foss

Festlig og fornøjelig med mange gode emner, der kunne snakkes om bl.a. Venskab og sammenhold, jeg var der sammen med en 9-årig.

7. December 2017

Lotte Skaarup

Genial for både børn og voksne.. godt sat op og super musik.

6. December 2017

Tine Pedersen

Fantastisk!!

6. December 2017

Laura

Fantastisk oplevelse.

6. December 2017

Charlotte Cortz

Super Forestilling. Alle skuespiller var rigtig dygtige. God og sjov. Vil klar anbefale den til andre.

5. December 2017

Jens G

Fantastisk eftermiddag sammen med rockulven. Havde 2 drenge med på 5 og 7 år som gerne vil give 6 stjerner

5. December 2017

Ann Kinly Klinge

Fortryllende sceneopstilling og kostumer. Velspillede karakterer, som børnene hurtigt "lurer", dejlig fortælling med mange lag. MEN: det er anden gang, vi er til børneforestilling (sidst Ronja Røverdatter), der varer mere end 2,5 time!! Der var næsten 5 kvarter til pausen og selv som voksen begynder de dårlige sæder at kræve lidt rumsteren rundt. Jeg vil virkelig anbefale max tre kvarter før pausen og derefter max 30 min.

5. December 2017

Tine Kraft

Godt og underholdende skuespil. Lidt kedelig og forudsigelig historie.

4. December 2017

Lone Gaarskjær Schultz

Top proffessionel udførelse - hele vejen rundt i manegen. Charmerende, gode grin, skønne karakterer - pigerne (5-7-13 år) var underholdt , og farmor (61år) ligeså - rockulven er fræk på den fede måde

4. December 2017

Trine

Super god forestilling der ramte plet hos både mor og barn (8 år)!

4. December 2017

Katarzyna

Fantastisk oplevelse. Gennemført til mindste detalje, sjove replikker, vi nød det, både mig og min 9-årige datter

4. December 2017

Aksel Holmgaard

En fantastisk 0plevelse, både for Børn og Voksne

4. December 2017

britta larsen

flot opsat og børn så og oplevede en ting. Som voksen oplevede man noget helt andet. virkelig god og bestemt for hele familien

4. December 2017

Mette Trangeled

Dejlig forestilling for både børn og voksne.

4. December 2017

Susanne Hansen

Både vores to børnebørn på 7 år og vi to "gamle" var helt vilde med forestillingen.

4. December 2017

Marianne Donbæk

Dejlig oplevelse, opsætning, sang, og musik. Børnene nød det, og os voksne, med de fine finurligheder til os.

4. December 2017

Marianne apedersen

Fuldstændig fantastisk for hele familien i aldersspændet 6-72 år.. tak for en fremragende Forestilling

4. December 2017

Carla og Peter Lund

Super god teater oplevelse hvor skuespil præstationer, scene opbygning og musik gik op i samlet enhed! Dejlig Far- datter oplevelse!

4. December 2017

Rie Sahl

Det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut - tænk så mange børn og den opmærksomhed der var i hele salen. Vores barnebarn på 7 år var dybt koncentreret og helt inde i historien fra start til slut. “ Bedste, de der børn der var med, de var så dygtige, at jeg tror, at Gedemor, er der rigtige mor “ Tak for en hyggelig eftermiddag Hvis jeg skal komme med en lille negativ ting, så må forestillingen godt starte kl 15, så ungerne kan nå at fordøje og få fortalt om forestillingen inden sengetid

4. December 2017

Mathias Hæstrup

Min datter på 5 var underholdt og optaget af stykket, igennem hele forestillingen!

4. December 2017

Jette Højfeldt

Det var fantastisk underholdning, som spændte vidt aldersmæssigt fra de helt små til os voksne. 2,5 time var gået på et split sekund. Flot iscenesættelse og skuespil.

4. December 2017

Jakob Axel Nielsen

Rigtig tempo, god historie, godt familie stykke, hvor børn får god teateroplevelse. Formidabel scenografi

4. December 2017

Annie Rønnau

Super dejlig familie stykke, og fantastisk skuespiller og børn

4. December 2017

Helle Maj Aubert

Supergod for alle aldersgrupper

4. December 2017

Yulia

Det var en dejlig oplevelse- både børn og voksner var meget begistret.

3. December 2017

Mona Christiansen

Jeg og mine børnebørn på 14, 11 og 8 synes alle, det har været den mest underholdende og fineste sammensatte juleforestilling. Sjov, meget fine sangstemmer, fine dyr med fine stemmer og sjove med god efterligning, - hønsene og grisene var så sjove. Æslet og hønsene med fine tenorstemmer. Ulven fin når helt fremme. Vi gik opløftede fra teatret. Mvh Mona Christansen

3. December 2017

Susanne Sørensen

Fantastisk forestilling. Store som små blev underholdt. Flot scenografi og dejlige skuespillere både de proff og børnene. Den store stygge ulv kan man kun elske.

3. December 2017

john pedersen

rigtig morsomt.

3. December 2017

Fie Mølgaard

3. December 2017

Kim

En super oplevelse for både børn og voksne

3. December 2017

Ulla Carlsen

Forestillingen tryllebandt bøde børn på 5 og 9 og voksne på 52 og 66, og sangene vil vi komme til at nynne flittigt i den kommende tid. Allerede på vej ud af teatret spurgte børnebørnene, hvornår vi skal i teatret igen.

3. December 2017

Kirsten Brunhøj

Flot opsætning , godt spillet, rigtig god oplevelse for alle i tre forskellige generationer.

3. December 2017

Jørgen Christensen

Utrolig flot opsætning og en meget stor præstation af de medvirkende - en dejlig oplevelse!

3. December 2017

Anne-Marie Christensen

6 stjerner 🙂

3. December 2017

Ann Borgstrøm

3. December 2017

Berit

God Forestilling - ungerne nød det 🙂

3. December 2017

Annekie Sørensen

Underholdende også for de voksne. Dygtige skuespillere og flot sceneshow. En skøn bevægelse mellem lav og høj energi der holdt publikummet fanget.

3. December 2017

Amanda

En fantastisk forestilling, dygtige skuespillere

2. December 2017

Inge

Fantastisk frestilling

2. December 2017

Luba og Kai Hjorth

Festligt fornøjeligt og velspillet. Både børnene og os voksne nød musikken, sangen og dyre-replikkerne i denne kreative, flotte musical. Tak for en god aften i VoresTeater.

2. December 2017

Katrine Hegelund Krogh Andersen, Hjørring

Wauw, intet mindre end en fantastisk forestilling og med tre begejstrede børn i alderen 7-14 kan jeg kun bekræfte, at Aalborg teater har begået en ægte familieforestilling. Meget anbefalelsesværdig og skøøøøøn musik!

2. December 2017

RINA

Rigtig god familie teaterstykke for såvel små og store. God musik. Vi tager ind og ser den igen 😉

2. December 2017

Irene Thomsen

En utrolig god og spændende forestilling som både barnebarn og mormor nød i fulde drag 🙂

2. December 2017

Camilla osmundsen

Flot stykke , fed musik og dejligt med lidt humor og underspillet ironi. Bestemt også et stykke der er værd at se for voksne med flair for musik. 5 store stjerner herfra. Kh. 2 skønne damer på 44 og 10

2. December 2017

Kirsten

Dejlig Forestilling, børn lo og hyggede sig. Måske en anelse for lang med 2 x 1 time

2. December 2017

Birgitte Sandkamm

Det var så fin en oplevelse! Der var noget for både børn og voksne. Der blev grinet meget og sagt " nåhr", når et af børnene var på. Godt spillet af alle - også af musikken.

2. December 2017

Trine Hedegaard

Super flot og sjov !

1. December 2017

Aase Heuniche

Min mand, vores barnebarn og jeg havde en rigtig festlig aften. Fantastiske kostumer og herlig musik. Venlig hilsen

1. December 2017

S.

Jeg har lige været til forestillingen. Den var god. Jeg kan kun anbefalede, sjovt og passer til børn. Men det var lidt skuffende med nogle kostumer fra 70ende. Rockstar og 70? Øv. Jeg forventede noget mere fra Rock Star. Ulven spillede rigtigt godt, men kunne ikke få den wow effekten pga. kostume. Så gammeldags-agtig. Rock Stars er altid cool i takt med tiden. Gedernes kostumer var også alt for gamle. 🙁 Spørgsmål er hvem man vil ramme? Hvilke publikum er man efter? Selvfølgelig, hvad man kan forvente, hvis publikum selv er iført i noget, man ved ikke i hvad. Hvis publikum sidder i overtøjet i salen, så viser det mangel på kulturen hos en. Det var en følelse at man ikke ville bruge penge på nye kostumer og havde brugt, hvad man havde i forvejen fra mange år siden. Skam. Skuffende. og Trist fordi alle spillede så fremragende godt. Og for resten vask scenen oftere.

1. December 2017

MArianne Marcussen

Fantastisk forestilling, fyldt med saft og kraft og dejlig musik. Høns som var ubeskrivelig neurotiske og sjove - alle dyrene blev spillet perfekt. Den bærende kraft var i høj grad Ulven..............han var helt magnetisk, man kunne ikke få øjnene fra ham - i den grad charmerende, flot, vild og farlig - danse kunne han også.......helt igennem godt skuespil, - en fantastisk skuespiller som vi vil se mere til. Vi sad på 1. række - og blev forskrækket af ulven 3 gange når han pludselig dukkede op lige foran os - helt perfekt.

1. December 2017

Familien Nielsen

Stærk performance!

1. December 2017

Line Borup

1. December 2017

Anita Weje, Kulturklub leder

Vi havde en helt FANTASTISK aften. Vi grinte og havde det virkelig sjovt. En aften man kun komme i godt humør af.

30. November 2017

Emma Jørgensen

Helt suveræn forestilling, var med barnebarn på knap 7 år derinde, og hun var meget begejstret. Flot spillet af alle og børnene fik da lige en lidt større plads i hjertet når de sang, hold da op.

30. November 2017

Heidi Haugaard

Fantastisk forestilling, min fem-årige var grebet fra start til slut. God twist på historien og dejlig humoristisk. Flot skuespil! Vi havde den bedste aften!

30. November 2017

Sidse Gottlieb

Fantastisk! Min 8-årige datter og jeg er lige begejstrede!

30. November 2017

Try efterskole

Tak for en fantastisk medrivende forestilling. Vore elever var vildt begejstrede og helt med hele vejen. Specielt bliver nævnt musikken, både i sangene og som stemningsskabende kulisse, dyrefigurerne, Ulven, sangene og ikke mindst de små børn, at det både var lidt frækt og lidt uhyggeligt...... Vi følte os alle rigtig godt underholdt og så var der sørme også stof til debat og analyse til dansktimerne efterfølgende. Bingo 😉 Stor tak fra Try efterskole

29. November 2017

Henrik

Sjov forestilling. Børnene spiller virkelig godt. God musik

29. November 2017

Mette Hove

Super sjov og rørende oplevelse

29. November 2017

Helle Merete Madsen

FANTASTISK !!! Den bedste teater oplevelse jeg nogensinde har haft.

28. November 2017

Lissy Hegland

Jeg synes, at ROCKULVEN var en fin forestillling. At den faktisk kunne gå som familieforestilling var jeg lidt tvivlende overfor, men den var jo een sand blandingsforestilling, så den ramte via alle sine virkemidler, skuespiltruppen i glade kostumer, musik, kulisser, lys osv. Mit barnebarn og jeg havde jo "smagt på forestillingen" via deltagelse i åben hus arrangementet og jeg blev lidt forbløffet over, at vi kunne sidde og glæde os over genkendelsen. Men jeg var måske heller ikke en 1943. Rockulven skar lige ind i min hukommelse/mindesektion og bragte mig tilbage til teenageårene med Elvis Presley, den person som jeg hele tiden havde "i bevidstheden" under forestillingen, når vores lokale Rockulv var på scenen. Der blev simpelthen rodet op i hjernearkivet hele tiden med helt forskellige "nøgler". Og det er vel på den måde, at forestillingen på en eller anden mærkelig måde finder ind til hjertet på alle fra 7 år til 80'erne, for selv om vi har glemt det, så kan det jo kaldes frem, og det er lige det I gør. På så fin en måde og med så meget lysende fornøjelse over at give os, publikummet, en herlig oplevelse. Det er noget særligt at se en forestilling, hvis formål i det store og hele er at skabe glæde og sende gode tankevækkende budskaber, for det gør Rockulven jo også. For tingene er jo sjældent sort-hvide og, ja, det var ikke bare let at være Rockulven! Nu kan jeg ikke lige finde ud af at lave hjerter, men en 5-6 stykker vil jeg nu gerne sende til Aalborg Tester og dets mennesker.

27. November 2017

Helle Dyngby Andreasen

Glimrende fortælling, skuespil sang og musik. Var af sted med 4 børn i alderen 6-11, der alle var særdeles godt underholdt. En morsom ny-fortolkning af Grimms eventyr. Eneste minus: af og til lidt svært at høre hvad der blev sunget. Nogle stemmer når bedre ud over scenekanten end andre.

27. November 2017

Kirsten Andreasen

Super forestilling. jeg havde børnebørn fra 5-14 år med alle havde en fest. Der blev snakket rigtig meget i bilen til Hjørring om oplevelserne i teatret.

27. November 2017

Eva K Poulsen

Fantastisk forestilling både for børn og voksne.

27. November 2017

Pia Mandrup

27. November 2017

Doris H. Thomsen

Fantastisk forestilling for hele familien.

27. November 2017

Bodil Bjerring

Meget underholdende for alle aldre og godt tema. At hårde bananer også er bløde indeni og at bløde bananer også har en hård skal

27. November 2017

Jette Bligaard.

Rigtig god Forestilling

27. November 2017

Familie på 5

Alle i familien (2 voksne + 3 børn på 13, 11 og 6) var enige om det var en flot og sjov forestilling. Eneste minus var at den blev en anelse langtrukken til sidst.

27. November 2017

Martin

sjov og god music

27. November 2017

Inger Frank

En fantastisk forestillinger for folk i alle aldre . Vi gamle morede oa kostelige , men moralen , at mor er den bedste i verden skurrer i mine ører efter 39 år i den danske folkeskole. Alt for mange fædre er blevet glemt i tidens løb!! Inger Frank

27. November 2017

Claus

Det er altså svært at være objektiv med sine stjerner, når man bare er fuldstændigt betaget og opslugt fra start til slut. Fortryllende hele vejen rundt. Fantastiske præstationer fra de skønne dyr - specielle favoritter var drama-hønsene, og den skønne kylling. Eneste kritikpunkt må være at jeg ikke var blevet advaret om at jeg skulle have haft lommetørklæde med. Selv denne halvvoksne mand på over 40 måtte tørre øjnene flere gange under forestillingen.

27. November 2017

Hanne Engen Eriksen

Intet mindre end FANTASTISK, for både store og små.

27. November 2017

Jane

Spændende, sjov, forførende, velspillet. Både min søn og jeg nød forestillingen til fulde.

27. November 2017

Karen

Flot og underholdende

26. November 2017

Janni

Forrygende flot og sjov forestilling for både voksne og børn.

26. November 2017

Norma Østergaard

Super Forestilling med god morale knald dygtige skuespiller både børn og voksne skøn musik og sang kæmpe flot arbejde både på og bag scenen glædelig jul til alle på Aalborg teater vh Norma Østergaard

26. November 2017

Esther Poulsen

Det var en flot opsætning af Rockulven. Skuespillerne lavede alle en god præstation - ikke mindst børnene, som både sang og spillede helt fantastisk.

26. November 2017

Kai Andersen

Var i teateret med børnebørn på 14 og 10 år. Vi nød alle forestillingen. Dygtig skuespil, smukke og " seje" sange, spændende opbygning af kulisser, sjove købes. Kan ikke finde flere rosende ord for en fantastisk forestilling.

26. November 2017

Kasper Rasmussen / Pia Jensen

Super fedt band og en skøn og sjov Forestilling

26. November 2017

Claus D. Hansen

Virkelig flot og skøn forestilling. Dejlige farver i både kulisser og kostumer, gode sange og nogle virkelig gode skuespillerpræstationer ift dyrene. Det var sjovt og hyggeligt for hele familien (2 voksne + 2 børn på hhv. 11 og 5).

26. November 2017

Hjørdis Hald

Fantastisk forestilling for børn

26. November 2017

Charlotte Larsen

En helt igennem fantastisk teater oplevelse.

26. November 2017

Signe og Jette.

26. November 2017

Eva Bonderup

Skøn oplevelse for både børnebørn 7til 13 år og bedsteforældrene

26. November 2017

Birgitte Rise Christensen

Super forestilling med fremragende præstationer!

26. November 2017

Mettea

Fantastisk god og hyggelig forestilling for hele familien. Det var en sjov måde at genopleve børneeventyr på igen.

26. November 2017

Jannie

Fantastisk underholdende og flot

26. November 2017

Anette Hintzen

God historie, fantastiske kostumer og eminente skuespillere!

26. November 2017

Jane Hedeman

Sjov , underholdende, gode iørefaldende sange. Dygtige skuespillere, musikere, Fantastiske kostumer.

26. November 2017

Amalie Y Olsen - 10 år.

Den var rigtig god og sjov og noget godt musik. Skal anbefales

25. November 2017

Louise Madsin Petersen

Hylende sjov, fantastisk sang og skuespil og imponerende børneskuespillere. En Forestilling for hele familien, jeg havde 4 børn, deres oldemor og min mand med, alle var underholdt. Mine børn var tryllebundet fra ende til anden og sidder sjællenden stille så længe ad gangen. Vi havde en utrolig dejlig aften. Jeg vil råde andre til ikke at gå glip at denne oplevelse.

25. November 2017

Samuel, 7 år

Rockulven var sjov, og den var rigtig god. Musikken var rigtig fed, og det var fedt fundet på. Hvis jeg måtte give 50 stjerner ville jeg det

25. November 2017

Brita Winther

Sjov, underholdende og flot forestilling, med dygtige medvirkende. Et stykke som vi nød rigtig meget sammen med vores børnebørn.

25. November 2017

Susanne Burmester

Så dejlig et stykke. Super dygtige børn til at og spille. Super god stykke man bliver virkelig underholdt hele tiden

25. November 2017

Karen Marie gaardsholt

Fantastisk Forestilling - børnene elskede den.

24. November 2017

Betty Rode

En dejlig velspillet forestilling - som gik lige til hjertet - alle både skuespillere og musikere gjorde det til bravour

24. November 2017

Martin Stigaard Skammelsen

Godt skuespil og OK musik, men meget langtrukkent handlingsforløb

24. November 2017

Lise Lotte Nichol

Sjov og rørende forestilling. Fantastisk sang og masser af sjov! Vi havde en rigtig god aften.

24. November 2017

Inge Jensen

Dejlig oplevelse, måske lidt for voksen dialog... der var rigtig mange steder, hvor det mest var de voksne der grinede, karaktererne i stykket var meget fint udført, mine farvoritter var familien "Får" ....

24. November 2017

Birthe Yde Poulsen

Vi var jo forskellige aldre,fra 10 til 69 år.Alle synes virkelig det var en dejlig forestilling.Begyndelsen var måske lidt svær men så kom det .Bare så godt.

24. November 2017

Viven Mortensen

En af de bedste familie forestillinger vi har set .

24. November 2017

Hanne Kastrup Hansen

Skøn forestilling. Og nogle dejlige gedekid, hvor var de dygtige.

24. November 2017

Mette Madsen Dam

Kunne jeg have givet dobbelt så mange stjerner, havde jeg gjort det... WOW! Mine piger taler allerede her til morgen om at vill se den igen. Min yngste var sågar inde på Viaplay for at lede efter den (jaja... vi øver os på at opleve ting i virkeligheden). SIkke et skuespil... sikke en scenografi... sikke en sang!!!! Afsted med jer derude!

24. November 2017

Anita

Flot og underholdende opsætning

23. November 2017

A B C

Fantastisk skuespil og sang præstation af både store og små 🙂

23. November 2017

Fam. Folkestad

Farmor havde inviteret søn og børnebørn med i teater. Tvillingerne på 5 syntes det var helt fantastisk. De voksne syntes det var super og det var helt magisk at se hvordan de små var fullstendig bundet af skuespillet og sangene. Pigen sagde dog som eneste minus: da de kysset kunne man godt have heiset hjertet ned bag dem. Hehe romantik i børnehøjde. Vi ses helt sikkert igen.

23. November 2017

Dorthe

Dejlig fortælling rigtig god musik med fantastisk sang

23. November 2017

Thilde Birch

Sjældent har min søn og jeg tilbragt så fornøjelige timer i teatret. Fantastisk hele vejen igennem - både sange, scenografi og skuespillere. Morsomt, tænksomt og yderst underholdende

23. November 2017

Carsten Ullits Mortensen

Fantastisk Forestilling. Musik, skuespil, scenografi,lyd og lys var i topklasse.

22. November 2017

Jette Gram

Rigtig flot forestilling, både musik og teater delen var flot. alle 6 børn vi havde med, sad og var helt optaget af historien, musikken og skuespillet. Vi voksne nød det også.

22. November 2017

Jørn Clement Andersson

Festlig og flot med gode melodier. Flot ensemblespil og rigtig gode skuespilpræstationer - ikke mindst af hovedrolleindehaverne. Rigtig god familieunderholdning, som varmt kan anbefales.

22. November 2017

Susan

Fantastisk for både voksne og den 3 årige og den 5 årige.

22. November 2017

Helle Dreyer Christensen

God og sjov forestilling. Første akt var bedst. Andet akt var ikke så mundret og lidt flad. Men helt igennem god forestilling for børn og barnlige sjæle.

22. November 2017

Tanja

22. November 2017

Kirsten Frederiksen

Flot , sjov og farverig forestilling . Dejlig musik og sang ! Rigtig god oplevelse for mit barnebarn og mig !

22. November 2017

Lisa og Karen

Flot, sjov og fest og farver. Rigtig dejlig aften igen igen i Aalborg Teater❤️

22. November 2017

Christina Eriksen

En super fed oplevelse. Det er ALTID en fornøjelse at komme i Aalborg teater. Godt skuespil fra både børn og voksne, lækkert musik og fede kulisser og kostumer, sjove og skønne replikker. Hvor jeg nyder at se børn i rollerne som børn.

21. November 2017

Karen Marie Søby

En rigtig underholdende musical holdt i et godt tempo

21. November 2017

Tine Toft Jensen

Super forestilling! Både børn og voksne var begejstrede. Eneste anke er at vi pga scenens (manglende) hældning ikke kunne se hvad der skete på gulvet midt og bag på scenen fra vores pladser på første række.

21. November 2017

Merete Dencker

Den var festlig folkelig og fornøjelig. En rigtig flot præstation af børnene.

21. November 2017

Nanna Elena

Simpelhen en fantastisk Forestilling ! De tre gedekid gør det især godt ! Sad med tåre i øjenene til sidst !

20. November 2017

Inge Norup

20. November 2017

lotte hammershøy

super flot forestilling. vi var 5 afsted i alderen fra 6år til 63år Alle fik noget ud af det, på hver sin måde.

20. November 2017

Sanne Schjern

20. November 2017

Pernille

Fantastisk forestilling. Spænding, humor og dygtigt skuespil for både børn og voksne.

20. November 2017

Kenn Laursen

Rigtig god familieforestilling, hvor der også er gjort meget ud af kulisserne.

19. November 2017

Mette

18. November 2017

Christine

18. November 2017

Lea Jensen

18. November 2017

Mia Hørrmann

Fantastisk

18. November 2017

Peter Christoffersen

Mine børn var vilde med den! Eva 8 år: Den var rigtig god og spændende og de sang virkelig godt! Jeg har lyst til at høre alle sangene igen! Og så var den rigtig sjov! Kostumerne var flotte og jeg kunne godt lide tingene på scenen.

18. November 2017

Frida 11 år + forældre

Underholdende og godt udført. Vi havde en dejlig aften.

18. November 2017

Anita Vibæk

18. November 2017

Vibeke Foldager

virkelig dejlig oplevelse både for bedste og børnebørn

18. November 2017

Dorthe Juel Larsen.

Skøn musik. Dejlig familie forestilling.

17. November 2017

Lars Hempel-Jørgensen

Dygtige skuespillere, især børnene var rigtig gode. Den var både til voksne og børn. Humor

17. November 2017

Marianne

En rigtig god familie forestillingen, med flotte kostumer, kulisser, god musik og dygtige skuespillere. Fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Er glad for jeg skal se den et par gange mere. Så kom op af sofaen og i teatret for at se Rockulven. Kan varmt anbefales

17. November 2017

J.Christensen

Forestillingen var dejlig festlig det eneste lille minus er at musikken nogle gange overdøver sangen men alle gjorde det så godt. Tak for en god aften.

17. November 2017

Merete og Jan Ottosen

Kanon god forestilling

16. November 2017

Susanne Klitgaard

Skøn forestilling for hele familien.

16. November 2017

Agnete Hansen

16. November 2017

Lone Gregersen

Sjov og underholdende.

16. November 2017

Helle TR

Super fantastisk god og sjov forestilling 🙂 Har lyst til at kunne se den igen og igen 🙂

15. November 2017

Anja

Super medrivende og inspirerende forestilling.

15. November 2017

Anne

15. November 2017

Lis

En fantastisk forestilling. Nok den bedste familieforestilling vi har oplevet.

13. November 2017

Jeanette Bertelsen

Ganske enkelt: "Fantastisk optræden af alle"

13. November 2017

Rikke

Meget sjov og slet ikke uhyggelig. God familieforestilling.

13. November 2017

Lise Froulund

En hel igennem forrygende forestilling med en flok meget kompetente skuespillere. Alle levede sig ind i deres dyre roller, og især æslet betog mig med sin enestående mimik. Både undertegnede og barnebarnet på 7 morede sig strålende. På vej hjem sagde hun...mormor kan vi ikke komme ind og se den igen. Større Cadeau kan man vist ikke give.

12. November 2017

Kirstine Langagergaard

En fantastisk oplevelse for både 'ung og gammel' Ufatteligt godt skuespil Skøøøn sang og Skøøøn musik Mine børnebørn var helt vilde med forestillingen - så vi er klar igen! Herligt at vi havde været med på ÅBEN HUS dagen - fordi de jo have mødt *oplægget på forhånd* TAK for dejlig forestilling lørdag eftermiddag.

12. November 2017

Louisa

Super god forestilling!

12. November 2017

Ulrik Høeg

Enestående iscenesættelse, som får både børn, børnebørn og bedsteforældre til at juble. De medvirkende og da især de to hovedpersoner får virkelig publikum med sig !!! Wauuuuuuu

12. November 2017

Pia Sindbæk

Det var bare TIP-TOP underholdning - både for store og små ;o)

12. November 2017

Mariann Jensen

En fantastisk flot og god Forestilling med gode tekster, musik, humor og skuespil. Flotte kostumer Alt i alt en fantastisk Forestilling

12. November 2017

Hanne Ebdrup

Fantastisk oplevelse for hele familien

12. November 2017

Rikke Simonsen

Sød og sjov

12. November 2017

Otto, 7 år

Børnene var så gode!

12. November 2017

Heidi Mærsk

12. November 2017

Heidi Lind Madsen

Super god, sjov og sprudlende forestilling, hvor både børn, voksne og dem midt imellem er godt underholdt med god musik og sang og charmerende og nærværende skuespil.

11. November 2017

Janne

11. November 2017

Kirsten Muniz

11. November 2017

Anton og mormor

A

11. November 2017

Astrid

Super underholdning og mesterlige præsentationer hele vejen rundt

11. November 2017

Jytte Olesen

Rigtig fin forestilling både for børn og voksne

11. November 2017

Dorthe Veiby Held

Fantastisk instruktion. Man er rigtig godt underholdt uanset om man er barn eller voksen. Mange sjove ordspil og mimik.

11. November 2017

Lone Due Bak

Jeg synes, det var en god forestilling men lidt for lang - der kunne med fordel kortes lidt ned, da 2,5 time er lang tid for børn. Sminke og kostumer var helt i top og det fleste af musikken god og fængende. Særlig kylling, høns, grise og får var gode 🙂

11. November 2017

Hanni janum

Den var god og den var meget børnevenlig

11. November 2017

Britta Moos

11. November 2017

Bente Lerkenfeld

Mit barnebarn og jeg havde en supergod aften, som Jakob sagde, jeg fik helt ondt i hænderne af at klappe.

11. November 2017

Jane Bøgh

Sjov og meget underholdende forestilling, der fangede både store og små.

11. November 2017

Lene Bak Jensen

Fantastisk familieforestilling som både den 8-årige og hans mor nød!

11. November 2017

Inge Pedersen

Både mit barnebarn (på 6) og jeg havde en dejlig aften med søde og sjove dyr - godt skuespil og flot scenografi og en melodi hængende i øret på vejen hjem (gedemors sang). De 3 små gedekid er søde og sjove og Rockulven holdt vi også rigtig meget af. Mit barnebarn sagde, da vi gik hjemad, at den ville hun gerne ud og se den igen.

10. November 2017

Lis buchholtz

10. November 2017

Sally og Ludvig

Helt fantastisk. Kæmpe tillykke til alle de involverede. Andbefaledes til alle fra 5 år til 100 år!

10. November 2017

Kristina Nielsen

"BRAVO" mange gange! Meget positiv oplevelse for både børn og voksne! Flot show, flotte mennesker ( især de tre små) på scenen! Interessant fortolkning af historien - tror nok at Brd. Grimm ville klappe stående! 1000 tak for en fantastisk aften!!!

10. November 2017

Lone Høstskov

En rigtig eventyrlig Forestilling - for både børn og voksne. Fantastisk skuespil og fede musikalske referencer i showet!

10. November 2017

Pernille

Fantastisk Forestilling hele vejen igennem.

10. November 2017

Diderik

Lækkert, sjovt fantastiske kostumer

9. November 2017

Ditte

En fantastisk forestilling for hele familien. Vi voksne fik nogle smil og børnene på 4 og 7 år synger sangene hver dag i snart en uge efter vi set den!

9. November 2017

Susi

Suveræn forestilling, hvor man både griner og gyser. Man kan slet ikke lade være med at rocke med - både voksen som barn og jeg havde musikken/sangene i hovedet resten af aftenen.

9. November 2017

Ditte

En fantastisk forestilling for hele familien. Vi voksne fik nogle smil og børnene på 4 og 7 år synger sangene hver dag i snart en uge efter vi set den!

9. November 2017

Zita Hvid

9. November 2017

Lise

Tak til Aalborg teater for en vidunderlig aften i selskab med ”Rockulven”. Vi var fantastisk godt underholdt med skønt skuespil, dejlig sang og musik. Lattermusklerne blev rørt og vi er stadig vildt begejstret. Kan varmt anbefales at se.

9. November 2017

Finn Meyer Jørgensen

Jeg var meget underholdt fantastisk flot - Masser af god musik humor og Mathias 17år(søn) var også underholdt - Så Rock Ulven kan varmt anbefales

9. November 2017

Kamilla

Den mest fortryllende, fine, søde og fantastiske forestilling jeg har set. Det var helt vidunderligt at sidde i salen og høre fængende sange af både børn og voksne. Enormt gode skuespillere, både voksne og så modige og dygtige børn. En rigtig dejlig oplevelse, hvor både jeg og min datter på 6 år havde en intens, fortryllet og meget meget sjov oplevelse i Aalborg Teater. Tak for det! En forestilling jeg klart vil anbefale ALLE jeg kender. Wauw!!

9. November 2017

Peter Plenge

Aalborg teater, når det er bedst! Opgaven for instruktør og skuespillere er ellers ikke helt enkel: At få et kendt eventyr, der var omskrevet til en historie om en enlig mors problemer, til at fungere på scenen. Som min medpublikummer Mikkel på 13 sagde: "Det er da vist ikke for små børn?" Men de udfordringer, som historien indebærer, forsvandt som vissent løv for efterårsstormen, da Rockulven blæste over scenen med spilleglæde, humor og sødme i stormstyrke. Både Mikkel og jeg var fuldt tilfredse.

9. November 2017

Stine

9. November 2017

Elisabeth, Spar Nord Fonden

Måske lidt premierenerver i begyndelsen - men SÅ fantastisk, fornøjeligt og herligt. Christian er i en klasse for sig - og børnene vandt 100 pct. publikums hjerter. Steffen vædder var også en mææægtig præstation.

9. November 2017

Berit Simonsen

Super god, sjov og flot forestilling.

9. November 2017

Lisbeth Jensen

En fornøjelig og festlig forestilling med masser af rigtig, rigtig god musik. En medlevende forestilling der fik både store og små til at grine og gyse og som gik lige i hjertet af de to børn vi havde med - ja den ene af dem kunne slet ikke blive siddende på sin lille numse 🙂

9. November 2017

Trine Teglhus

Ta' afsted med hele børneflokken - små som store kan være med! Var heldig at se 'Rockulven' til 'Venneprøve' og nød hvert minut sammen med en masse 3. klasses børn som slugte den råt. Super fin historie som både små, store og voksne kan være med på. Fanstastisk musik og fine finurligheder - og ikke mindst gode grin. Sjov og sympatisk fortælling, der bryder med vores forventning om at årets familieforestilling skal være noget vi kender i forvejen - dejligt!

8. November 2017

Sangtræning

Rockulven

Afspil video

Forvandling fra Christian til Rockulven

Rockulven

Afspil video

TV-spot

Rockulven

Afspil video

Børnekor (sangprøve)

Rockulven

Afspil video

ULVEN OG GEDEKIDDENE I NY FORKLÆDNING

Eventyret om ulven og gedekiddene er et folkeeventyr, der findes i flere versioner og kulturer, med varierende grad af brutalitet. I Brødrene Grimms version, Ulven og de syv gedekid, narrer ulven kiddene til at tro at han er deres mor, og da de åbner døren til huset for at slippe hende ind sluger han seks af dem. Da gedemor kommer hjem, finder hun den sovende ulv, klipper hans mave op og de seks levende kid springer lyslevende ud af ulvens bug. I den noget yngre, men mørkere rumænske version af eventyret, Geden med de tre kid, skrevet af Ion Creangá i 1875, er ulven blevet gedens gudfar, og han dræber rent faktisk to af hendes børn. I begge versioner dør ulven til sidst.

Rockulven er inspireret af, men på samme tid en nyfortolkning af disse to eventyr. Gedemor forlader ikke kiddene fordi hun skal ud og samle mad, men fordi hun keder sig og gerne vil ud og have det sjovt. Hun forelsker sig ovenikøbet i ulven, og det fører til en hel del komplikationer. Men i modsætning til i folkeeventyrene ender det hele godt til sidst, både for gedekiddene og den ikke helt så farlige ulv.

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

I forbindelse med Rockulven serverer Teatercaféen en lækker, hjemmelavet familiebuffet til familievenlige priser. Det er både nemt og bekvemt og I skal ikke stresse over en parkeringsplads kort før forestillingen starter.

Buffeten indeholder masser af livretter til både små og store.

Barn: 95 kr.
Voksen: 155 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forfatter
Tyra Tønnessen frit efter Brødrene Grimm og Ion Creangá

Oversætter
Kenneth Thordal

Komponist
Åsmund Flaten

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Dagny Drage Kleiva

Scenografiassistent
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Rebekka Lund

Kapelmester
Gunhild Kjær

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Musikere
Jacob RoseThomas HamiltonLasse Sandkamm samt kapelmester Gunhild Kjær

Børn (3 medvirkende pr. forestilling)
Alberthe H. ThomsenSofus Krone SørensenJosephine Vosgerau OvergaardSima UgianskyteNanna Kristence Chræmmer Mortensen og Birk Asbjørn Vesterlund

Vil du vide mere?

Print selv-plakat

Hent en plakat med motivet fra Rockulven. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat

Følg forberedelserne bag scenen

Vores fotograf har fulgt kostumeprøverne på Rockulven. Her får du et kig ind til de mange forberedelser, der foregår bag scenen.

Se billeder

Interview med instruktør og Gedemor

Migogaalborg har interviewet instruktør Martin Nyborg og skuespiller Camilla Gjelstrup ifm. Rockulven.

Læs interview

Rockulven bag kulisserne

Migogaalborg har været en tur bag kulisserne ifm. Rockulven.

Læs artikel

"Vennerne synes, det er helt vildt"

TV2 Nord har snakket med Nanna, Josephine og Sofus, der er tre af de seks medvirkende børn i Rockulven.

Læs artikel

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater