Store Scene

Dobbelt op på ny dansk dramatik af Henrik Szklany

-Henvendelse Anita

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  210 – 400 kr.

 • Unge under 25 år

  160 – 320 kr.

 • Studerende

  180 – 360 kr.

 • AAT Klub

  Alle dage 50 kr. i rabat

 • Sæsonkort

  Gælder til alle dage

 • Spilleperiode

  26. – 30. marts 2021

 • Varighed

  Ca. 3½ time (inkl. pause)

 • Se to forestillinger samme aften

Forestillinger

Succesen flytter på Store Scene

Billetterne til vores Lille Scene dobbeltforestilling Alle mulige ting til salg og Revolution i kommunen blev revet væk da de kom i salg. Nu flytter de ind på Store Scene, så endnu flere kan få den helt særlige og unikke oplevelse at se begge forestillinger samme aften.

1’er og 2’er
Dramatiker Henrik Szklany, har som noget helt enestående i dansk teater, skrevet en regulær 2’er til succesforestillingen Alle mulige ting til salg med titlen Revolution i kommunen, hvor vi igen følger med i de genvordigheder mennesker i udkanten af udkantsdanmark kæmper med.

Alle mulige ting til salg
Alle mulige ting til salg bor Anita endnu i sit barndomshjem sammen med sin velvoksne søn på 40, Lars. Anita har nok at gøre med at håndtere strømmen af rudekuverter, men så får Anita idéen om simpelthen at sælge sig ud af den truende tvangsauktion ved at sælge alle mulige ting. Læs mere om forestillingen HER.

Revolution i kommunen
Revolution i kommunen begynder et års tid senere. Anita er flyttet ind hos John og Lars er flyttet til Sjælland, men kommer hjem med et spædbarn og ikke mindst med myndighederne i nakken. Men det vil Anita ikke finde sig i og så må hun på barrikaderne. Læs mere om forestillingen HER.

Det praktiske
Varighed: Ca. 3½ time inkl. pause imellem de to forestillinger.

Forestillingsstart: På hverdage begynder forestillingen kl. 18:30 og om lørdagen allerede kl. 14:00.

Teatercaféen: På hverdage kan I nyde en god middag i Teatercaféen før forestillingen. Om lørdagen er der både åbent for frokost inden forestillingen og middag efter forestillingen. Se mere HER.

Trailer

Alle mulige ting til salg

Afspil video

Trailer

Revolution i kommunen

Afspil video

Kristeligt Dagblad
Jyllands-Posten
Appetize
Arbejderen
iscene
Kulturkupeen.dk
Jyllands-Posten
Nordjyske
Migogaalborg
En gang imellem, og faktisk ganske ofte på Aalborg Teater, finder man perler af ny dansk dramatik. Det er her, vi får øje på den helt særlige kvalitet, der ligger i den kunst, der ikke er tilpasset tiden, men som er produceret lige midt i den virkelighed, vi lever i. “Alle mulige ting til salg” er teater i top om mennesker i bund.
Forestillingen er gribende og brutal, men også særdeles morsom.
Et stykke ny dansk dramatik, som fortjener 6 stjerner for at lade os mærke gældens dynd – men også menneskelige værdier på tværs af sociale skel. Du må nødvendigvis i teatret i morgen…
Aalborg Teater leverer med “Alle mulige ting til salg” et brag af en forestilling om mennesker, der overlever i udkanten af vores velfærdssamfund.
Henrik Szklanys dobbeltforestilling på Aalborg Teater rører både hjerte, lattermuskler og de krumme tæer med sin krasse og kærlige fortælling om alle dem fra venterummet på kommunens socialkontor.
I bogstavelig forstand har instruktøren Martin Nyborg sammen med scenografen Laura Rasmussen skabt et ærkedansk BIVA-hjem med læder/plastic-sofaer, spisebord og væg til væg.
Der er altså tale om ny dansk dramatik af den art, som vi så gerne vil se – hvor virkeligheden på godt og ondt sættes på scenen. Vi bliver klogere på samfundet, når vi ser det fortolket på scenen, og når det både morer og rører os. Vi bliver klogere på os selv, når tematikken er så specifik og dog så almengyldig.
Henrik Szklanys fængslende drama har i Martin Nyborg fundet en dreven iscenesætter, som kan den kunst at holde bolde i luften, morsomt og medrivende. Men også altid gådefuldt.
Det ene sørgelige tilfælde efter det andet indtræffer, og hver gang tager man sig selv i at tænke, at nu må de da kunne redde hinanden fra den frygtelige skæbne – men nej.

Holdet bag

Forfatter
Henrik Szklany

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Laura Rasmussen

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Kristian Berg

Vil du vide mere?

Video: Anita ringer til lægen

Se hvordan Anita og John klarede sommeren 2020 under Corona.

Se video

Video: John skal have kompensation

Se hvordan Anita og John klarede sommeren 2020 under Corona.

Se video

Video: Hej Lars, det er mor!

Se hvordan Anita og John klarede sommeren 2020 under Corona.

Se video

Video: Mejetærskeranhænger til salg

Se hvordan Anita og John klarede sommeren 2020 under Corona.

Se video

Interview med Marie Knudsen Fogh

Kulturen.nu har talt med Marie Knudsen Fogh om livet under Corona som skuespiller. Artiklen er bag en betalingsmur.

Læs interview